Un lider politic susține că înainte de preluarea puterii de către PSD guvernele erau făcute de SRI

Redactor:
Politic
Un lider politic susține că înainte de preluarea puterii de către PSD guvernele erau făcute de SRI
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că până la preluarea guvernării de către PSD, Executivele din 2004 încoace au fost făcute de SRI, iar deciziile importante din guverne erau adoptate cu implicaraea serviciilor.

„Păi noi pentru asta ne batem pentru că alegerile din 2016 au avut rost pentru că o mână de oameni împreună cu mine și care am reușit să ținem partidul ăsta unit cu toate atacurile, am reușit să facem lucruri importante în România. În primul rând am refuzat să predăm guvernul serviciilor, am refuzat să presăm Parlamentul serviciilor. Și Parlamentul a scos legi bune și guvernul a adoptat legi foarte bune”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Acesta a acuzat fostele guverne că erau controlate de SRI.

„Până să venim noi la guvernare în ianuarie 2017 toate guvernele precedente, nu știu vorbesc din 2004 încoace, nu știu din 2000, toate erau făcute cu avizul SRI-ului. Miniștrii erau cu avizul SRI, secretarii de stat. În deciziile importante pe care trebuiau să le adopte guvernele, hotărâri de guvern, OUG, se implicau serviciile, dacă ziceau nu, nu se adoptau, le tremurau genunchii. În Parlament aduceți-vă aminte în Parlamentul României, perioada 2012-2016, ce se întâmpla acolo”, a mai spus Dragnea.

„Nici măcar nu trebuie să cauți alte informații, doar din surse deschise, te uiți la Tăpălagă, la Dogioiu, la alții ca ei și vezi de acolo ce îți transmit băieții prin ei”, a mai spus liderul PSD.

 

Tags:
Inchide