Unul dintre candidații la prezidențiale o atacă dur pe Dăncilă: Pentru premier există deja prezumția de impostură și incompetență

Redactor:
Diana Grigore
Unul dintre candidații la prezidențiale o atacă dur pe Dăncilă: Pentru premier există deja prezumția de impostură și incompetență
Cătălin Ivan, prezidențiabilul Partidului Alternativa pentru Demnitate Națională, a afirmat, vineri, după ce Viorica Dăncilă a spus că există „prezumția de vinovăție", că pentru liderul PSD există deja prezumția de impostură și incompetență, condamnând România la ridicol și lipsă de guvernare.

„Viorica Dăncilă a inventat astăzi -prezumția de vinovăție-, astfel mai adăugând o perlă nemuritoare în folclorul său politic. Am spus-o încă de la învestitura sa în funcția de premier, pentru Viorica Dăncilă există deja prezumția de impostură și incompetență, așa cum am putut-o observa vreme de aproape un deceniu în Parlamentul European. În cazul doamnei Dăncilă, cele două atribute prezumtive reprezintă astăzi dovezi incontestabile, câtă vreme a condamnat România la ridicol și la lipsă de guvernare”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

El a adăugat că „Viorica Dăncilă vrea acum să fie președinte, o candidatură de care râd pe la colțuri și mulți membri PSD, nu doar o țară întreagă”.

Reacția lui Cătălin Ivan vine în contextul în care Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reșița noi gafe, spunând, în timp ce vorbea despre Laura Codruța Kovesi, că „există prezumția de vinovăție” și că aceasta trebuia să își lămurească situația înainte să „acceseze” funcția. Apoi, premierul a corectat „să acceseze” cu „să acceadă”.

Tags:
Inchide