VĂ VEDEM din Sâmboleni. Protestul cu mesaje pe dealuri SE EXTINDE în județul Cluj

Redactor:
Sorin Bogdan
VĂ VEDEM din Sâmboleni. Protestul cu mesaje pe dealuri SE EXTINDE în județul Cluj
Protestul cu mesaje anti-PSD se extinde pe dealurile județului Cluj. Vezi al doilea mesaj scris în satul Sâmboleni cu litere ce pot fi văzute din avion

Ineditul protest de la Apahida se extinde în județul Cluj. Proprietarii unui teren din satul Sâmboleni, județul Cluj l-au chemat sâmbătă pe Sorin Botiș și – ajutați de mai mulți prieteni – au scris pe o miriște mesajul „VĂ VEDEM„, tot cu litere imense, care pot fi văzute din avion. 

Cosmin Bălănean a transmis în direct operațiunea, în care au folosit tractorul și cultivatorul lui Sorin Bobiș și au ținut secret mesajul pe care îl scriau până la sfârșit: „Lucrăm ceva. Lucrăm pentru România,” spunea Bălănean, de la volanul tractorului. „Încercăm să transmitem un mesaj cuiva, care ar trebui să-i trezească pe mulți români din amorțeală, din starea aia de somnolență.”

Ca orice ardelean care se respectă, la finalul unei zi de muncă, protestatarii au pus de o petrecere. „Asta ne dorim să devină o realitate pentru toată lumea,” explică Cosmin Bălănean în înregistrare. „Ne dorim, după muncă  să vină distracția, nu să mergem la proteste, nu să strigăm âmpotriva PSD, nu să ne batem cu jandarmii, nu să luptăm cu corupții. Ar trebui să muncim și – după muncă – să ne petrecem timpul liber cu familiile sau cu prietenii. Asta-i normalitatea. Pentru asta luptăm acum, prieteni!”
 
 
Protestul clujenilor a primit mii de aprecieri pe rețelele de socializare și se așteaptă să se extindă în zilele următoare.
 

 

 

Inchide