Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Valeriu Turcan: Președintele Traian Băsescu este perfect sănătos

Valeriu Turcan: Președintele Traian Băsescu este perfect sănătos
"Președintele Traian Băsescu este perfect sănătos", a susținut Valeriu Turcan, în replică declarațiile lui Stelian Tănase, care, într-un interviu, a spus că știe "din mai multe surse" că președintele este bolnav

„Președintele Traian Băsescu este perfect sănătos”, a susținut, într-o intervenție tv, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Valeriu Turcan, în replică la declarațiile lui Stelian Tănase, care, într-un interviu, a spus că știe „din mai multe surse” că președintele este bolnav.

„Suferiți că domnul preșete este foarte sănătos. Cu regularitate, răspândiți informații false despre președintele Traian Băsescu. Domnul președinte este foarte sănătos”, a fost replica dată de Turcan lui Tănase.

„Știu din mai multe surse că este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate să verifice așa ceva? Eu privesc cu circumspecție asemenea vești, deși el este un băutor de cursă lungă din cauza tinereții lui zbuciumate pe valuri. Și cu Ceaușescu, atunci când aveam probleme cu el, apăreau zvonuri că este bolnav și că moare. Și Băsescu este foarte antipatizat. Este cel mai nepopular președinte de după revoluție. Când el vorbește, 9 din 10 români nu îl cred. Știu de la oameni foarte importanți din zona Cotroceni că este bolnav, dar nu pot să spun mai departe, pentru că nimeni nu are o dovadă certă. Cred că este foarte încurcat și are o stare proastă. Ne consideră niște proști că nu înțelegem marea lui operă”, a răspuns Stelian Tănase, într-un interviu acordat ziarului Ring, unei întrebări referitoare la sănătatea președintelui Traian Băsescu.

Inchide