Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Vanghelie: „Crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i gagică? Dă-l în p…mea!”. Cum comentează CTP înregistrarea în care Vanghelie descrie situația din PSD

O înregistrare în care președintele organizației București, Marian Vanghelie, îi critică pe cei care schimbă taberele în PSD, a fost postată azi pe internet. Deși ținta acuzațiilor lui Vanghelie sunt adversarii actualului președinte PSD...

UPDATEVanghelie: „Nu sunt legat ombilical de Mircea Geoană. Afost un spirit de glumă”

Marian Vanghelie a explicat, în urmă cu puțin timp, că, deși l-aînjurat pe Mircea Geoană, el este „un tip fair-play” cu acesta,spre deosebire de „unii, legați ca timbrul de scrisoare încampanie, care i-au cerut pe urmă demisia”. „A fost un spirit deglumă la adresa președintelui PSD. Eu nu sunt legat ombilical deMircea Geoană”, a arătat liderul PSD București. Vanghelie apovestit că a fost înregistrat înainte să intre în direct la oteleviziune.

O înregistrare în care președintele organizației București,Marian Vanghelie, îi critică pe cei care schimbă taberele în PSD, afost postată azi pe internet.

Deși ținta acuzațiilor lui Vanghelie sunt adversarii actualuluipreședinte PSD, Vanghelie se exprimă ireverențios și la adresa luiMircea Geoană:

„Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i gagică? Dă-l înp…mea, că are o grămadă de defecte!”


Asculta mai multe audio Politica

Citiți mai jos transcrierea integrală a înregistrării:

„Niște lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană?Ce-i gagică? Dă-l în p…mea, că are o grămadă de defecte! Da’ evorba de cum te uiți tu în oglindă dimineața, înțelegi? Cum, mă,zici una și pe urmă „aoleo, voi sunteți mai tari, sunt mâine cuvoi!” Cum dracu, mă, frate, mă, io am fost vagabond pe bulevard,ăștia au fost la facultate și nu au învățat nimic, dă-i dracu’!Dă-i dracu’ de idioți, pe cuvântul meu că nu au învățat niciprincipiile elementare ale bunului simț! Niște lepre! Ăștia îșivând nevestele, ascultă-mă ce spun, ca să le dai o funcție, îți dănevestele”.

Înregistrarea a fost postată pe blogul ziaristului VictorCiutacu.

Inchide