Maria Manoliu
23.04.2012
Politică

Vanghelie, la un MIC distanță de Barack Obama: „Despre președintele Obama ce să spun? E bun”

Vanghelie, la un MIC distanță de Barack Obama: „Despre președintele Obama ce să spun? E bun”
Primarul sectorului 5 a fost în SUA: < A fost toată conducerea Americii. România a fost aplaudată, toată delegația în frunte cu mine.> ARE VANGHELIE MOTIVE SĂ FIE MÂNDRU? PLUS: Picnicul cu mici și bere a fost al lor

Aflat în vizită în Statele Unite ale Americii la invitațiaA.I.P.A.C. (American Israel Public Affairs Committee- n.r.),primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, s-a întâlnit cupreședintele Obama , cu premierul israelian Benjamin Netanyahu și aavut timp și de un mic și o bere pe o pajiște în Silver Spring,Maryland.

Din SUA, primarul Marian Vanghelie a declarat pentrugândul: „Despre președintele Obama ce să spun? E bun. Altfel se vădlucrurile în realitate. La întâlnire au participat 350 decongresmeni. A fost toată conducerea Americii. România a fostaplaudată, toată delegația în frunte cu mine. Totul a fost lasuperlativ”.

După întâlnirea cu marii oameni ai lumii, primarul Vanghelie s-adus pe pajiște la un picnic. „Picnicul cu mici și bere a fost allor. M-au invitat cei de la comunitatea Sfânta Cruce. Am stat camdouă, trei ore, am făcut poze cu ei. A fost bine. Oamenii au spuscă vor trimite o scrisoare în țară, că sunt cam nemulțumiți. Eimi-au băgat pozele pe bloguri”, a mai spus primarul MarianVanghelie.

Petrecerea la iarbă verde, denumită „Picnic Românesc dePrimăvară”, a fost organizată de către Biserica Ortodoxă RomânăSfânta Cruce iar meniul a fost unul tradițional românesc din caren-au lipsit nici micii și berea. Alături de primarul de la 5 lapicnic a participat și deputatul PSD Oana Niculescu Mizil.

Primarul Daniel Marian Vanghelie a plecat sâmbăta trecută pentrua doua oară în SUA. La plecare acesta a declarat că pe lângăîntâlnirea cu Obama și Netanyahu îl interesează și posibiliiinvestitori. „Mă interesează întâlnirile cu agențiile americanecare dau credite pentru societățile comerciale care pot să vină săinvestească. Mă interesează să am din nou discuții pentru a încercasă-i aducem pentru investiția pe care o dorim în cartierul eco dinGhencea”, a mai spus Marian Vanghelie. Marți, Vanghelie s-aîntâlnit cu oameni de afaceri și posibili investitoriamericani.

×
Inchide