Vanghelie și „Jihadul lui Ponta”: „Care Jihad, eu sunt în campanie la Târgu Mureș. N-am frecvență, n-am tv”

Vanghelie și „Jihadul lui Ponta: „Care Jihad, eu sunt în campanie la Târgu Mureș. N-am frecvență, n-am tv
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 24/04/2012, 04:25

Liderul PSD București, Marian Vanghelie, spune că nu sesimte amenințat de ceea ce Ion Vasile a numit „Jihadul declanșat de Ponta” în partid.Fostul lider al PSD Buzău declarase la plecarea sa din partid că”Ponta se comportă ca Stalin”, declanșând Jihadul în PSD. Ideea luiVasile a fost preluată ieri seară la Antena 1 de fostul lider alsocial-democraților, Mircea Geoană care a susținut că e timpul săse încheie campania de „lichidare a oamenilor buni din partid, cape timpul lui Stalin”.

Nu mă sperii eu de Jihad. Șipe urmă care Jihad, că eu sunt în campanie, la Târgu Mureș, habarn-am ce-i la București. N-am avut frecvență, n-am avut televizor.Am ajuns la hotel la 12 noaptea” a declarat Vanghelie pentrugândul. Liderul social-democraților bucureșteni a afirmat, vizavide unele afirmații pe care Victor Ponta le-a făcut la adresa sa,într-un interviu recent, că nu se mai lasă foarte ușor atras înastfel de polemici. „Uitându-mă la ceea ce se întâmplă prin presăam văzut multe chestii rostogolite, aranjate, nu știu de cine. Eucred că sunt și anumite interese care încearcă să-mi creeze oproblemă mie cu el și lui cu mine.

Am devenit însă un finobservator al acestor lucruri care apar în presă și nu mă mai lasatras în discuții” a precizat Marian Vanghelie. El spune că nu apreluat afirmațiile liderului PSD ca pe niște declarații „tăioase,directe” la adresa sa. „Au fost anumite probleme spuse mai nuanțat.Și apoi, referitor la ceea ce s-a întâmplat la votul bugetului înConsiliu, am explicat că eu nu am niciun fel colaborare cu Udrea.Consilierii lor au majoritatea și nu au nevoie de voturile noastresau să negocieze cu noi. Votul nostru a fost cauzat de faptul căOprescu nu a dat niciun ban pentru RADET, iar pe linie sindicalăera vorba de protecția a 15 mii de oameni care lucrează de acolo” amai spus Vanghelie.

În legătură cu acuzele aduse fostului lider al partidului,Mircea Geoană, potrivit cărora acesta ar încerca să destructurezepartidul, Vanghelie a afirmat că „poate fi ceva, dar nu-mi dauseama ce”. „Fiecare arecâte un program, unii se-ntâlnesc nu știu unde, alții fac nu știuce. Eu fac campanie. În rest sunt povești” a conchisVanghelie.

Marian Vanghelie se gândește la Primăria Generală

Întrebat dacă mai în are intenție să candidze la PrimăriaCapitalei, după ce Victor Ponta a anunțat că USL l-at putea susținepe Sorin Oprescu pentru această funcție, Marian Vanghelie nu anegat. „Mă gândesc încontinuare. Iar ce a spus Victor Ponta e o altă problemă. Până laurmă îl putem susține cu toții, pe Oprescu. Eu am mai spus – totule în funcție de ce vor bucureștenii” a declarat primarul sectorului5. El susține că nu e nimic pierdut, timp fiind destul până laalegeri. „Mai este un an și ceva. Viața e schimbătoare. Totul seschimbă. Eu nu sunt atât de stresat cum cred unii. Trebuie să airăbdare, să fii atent, să nu te grăbești. Vom vedea la vremeapotrivită care e cea mai bună alegere” a afirmatVanghelie.

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
Cu cine s-a iubit Adela Popescu? Secretul ruşinos: l-a lăsat chiar când...
FOTO. Alexandra, fiica lui Carmen Harra, apariție spectaculoasă în costum de baie!
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
FOTO. Alexandra, fiica lui Carmen Harra, apariție spectaculoasă în costum de baie!
Germania anunţă lockdown naţional pentru persoanele nevaccinate. Vaccinarea obligatorie ar putea intra în vigoare
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Un bărbat a încercat să se vaccineze anti-Covid într-un braț fals de silicon pentru a...
Cu cine s-a iubit Adela Popescu? Secretul ruşinos: l-a lăsat chiar când...
O ROMÂNCĂ se află printre cele mai frumoase FEMEI din întreaga lume. A FASCINAT, dar...
SPITALUL din CÂMPULUNG Muscel CUMPĂRĂ alimente din CONSTANȚA
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Vestea ȘOC a momentului în România: a fost găsit mort. Primele informații
Bomba zilei despre pensiile din România! Abia acum s-a aflat adevărul crunt. Ministrul a recunoscut
Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...