Victor Ponta: Lăzăroiu s-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă

Redactor:
Vlad Mironescu
Victor Ponta: Lăzăroiu s-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Ploiești, comentând eliberarea lui Sebastian Lăzăroiu din funcția de consilier prezidențial, că acesta "s-a comportat ca o slugă și a fost dat afară ca o slugă".

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Ploiești,comentând eliberarea lui Sebastian Lăzăroiu din funcția deconsilier prezidențial, că acesta „s-a comportat ca o slugă și afost dat afară ca o slugă”.

„S-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă, dacă osă-l cheme înapoi, o să vină înapoi, sau, dacă o să-l trimită sălucreze pentru Elena Albă ca Zăpada, o să lucreze pentru Elena Albăca Zăpada. Credeți că o să aibă vreo problemă morală Lăzăroiu? Săfim serioși”, a afirmat Ponta, în cadrul unei conferințe depresă.

Liderul PSD a mai spus că în repetate rânduri a atras atențiaasupra comportamentului mai multor oameni care prin pregătirea lorintelectuală „ar fi trebui să fie modele pentru români”.

„Au fost și sunt în acest moment modele de obediență și deceaușism. Sunt la fel de condamnabili sau mult mai condamnabilidecât cei care în vremea lui Ceaușescu îl lăudau pe dictatorul deatunci. Mă refer la Lăzăroiu, Tismăneanu, Patapievici – nu au scuzacă nu au o școală sau o anumită capacitate intelectuală, dar și-auvândut până la urmă personalitatea pentru niște avantajemateriale”, a afirmat Ponta.

Inchide