VIDEO. CULMEA TUPEULUI ÎN PARLAMENT: șeful Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și corupției face, împreună cu doi colegi, schema „BUTOANE ÎN GRUP”

VIDEO. CULMEA TUPEULUI ÎN PARLAMENT: șeful Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și corupției face, împreună cu doi colegi, schema „BUTOANE ÎN GRUP”
După votul la două mâini deputații experimenteză metoda votului la trei cartele

Marți, Camera Deputaților, sesiunea de vot final. Trei parlamentari PSD – Ana Gheorghe, Ion Dumitru și Ioan Stan – fiecare stând singur în bănci, unul în spatele celuilalt, se întrec în a vota de mai multe ori și în locul colegilor lor absenți.

În clasament se remarcă rapid Ioan Stan, care dă dovadă de o dexteritate demnă de invidiat, votând, în doar zece secunde, pentru o singură lege de nu mai puțin de trei ori și folosind trei cartele diferite. Ana Gheorghe și Ion Dumitru rămân la varianta clasică a votului la două mâini.

Culmea este că, Ioan Stan, campionul votului la două mâini cu trei cartele, este chiar președintele Comisiei parlamentare pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților.

Preocupat de votul solicitant, deputatul PSD nu a văzut că este filmat. A observat însă colegul său de partid Florin Iordache care l-a avertizat. Surprinzător însă, Ioan Stan nu și-a revizuit comportamentul. El s-a ridicat din banca pe care o ocupa în rândul rezervat PSD și s-a mutat pe un loc unde de obicei stau deputații liberali. A votat pentru el de două ori, iar apoi crezând că a scăpat de supraveghere a recidivat folosind cele trei cartele pe care le avea la el.

Rămași la locurile lor, Ana Gheorghe și Ion Dumitru au continuat procedura de vot la două mâini până la finalul ședinței.

Stan: „E posibil să fi făcut lucrul ăsta pentru un coleg”

Surprins de gândul „în flagrant”, deputatul PSD Ioan Stan a recunoscut că a votat și pentru alți colegi. „Poate într-o pauză, e posibil să fi făcut lucrul ăsta pentru un coleg”, a declarat el, pentru gândul. Când a venit vorba de faptul că a votat nu pentru unul, ci pentru mai mulți colegi, folosind trei cartele, el s-a eschivat: „nu rețin acest lucru”. În momentul când i s-a spus că există o înregistrare în acest sens și a fost întrebat în locul căror colegi a votat, Ioan Stan a încheiat rapid discuția. „Foarte bine ( că există înregistrare- n.r.) Sunt acum în plen, sunați-mă mai târziu”, a spus el.

Nici colegul său de partid, Ana Gheorghe, nu a părut foarte marcat de faptul că a fost surprins votând și în locul altui deputat.”Am votat pentru că ieșise puțin colegul meu. Nu e bine ce am făcut, nu o să mai fac, îmi pare rău”, a declarat Ana Gheorghe, pentru gândul. Deputatul PSD a stat singur în bancă pe toată durata sesiunii de vot final.

Deputatul PSD Ion Dumitru nu a putut fi contactat, la numărul de telefon care i-a fost alocat de Parlament răspunzând o doamnă care a precizat că numărul este cel folosit pentru biroul parlamentarului, iar acesta nu era acolo.

Cazul PDL-istului care a votat de 26 de ori la două mâini zace la Comisia Juridică

Cei trei pesediști nici nu au de ce să-și facă mari probleme. Cazul deputatului PDL Valentin Rusu care a fost surprins de gândul votând de 26 de ori la două mâini, într-o singură ședință, nici măcar nu a fost luat în discuție de Comisia Juridică, disciplină și imunități. Chiar dacă USL a făcut o sesizare în ceea ce-l privește aceasta nu a fost pusă nici acum pe ordinea de zi. „E la degetul domnului Daniel Buda (deputat PDL – n.r. ) După părerea mea, încearcă să tragă de timp și lumea să mai uite. O să insist să fie pusă sesizarea pe ordinea de zi”, a declarat pentru gândul deputatul PNL, Alina Gorghiu.

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Ce salarii sunt în Poliție – cât câștigă lunar un subofițer și cât primește un...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Guvernul danez, somat să exhumeze milioanele de nurci din gropile comune. Cazul provoacă noi tensiuni...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Anunțul lui Nelu Tătaru în noapte pentru milioane de români. Cum vine vaccinul
Nu China, ci altă țară este sursa coronavirusului care a bulversat planeta. Noile dovezi
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Cum a fost surprinsă Loredana Groza ieșind de la salon! Artista arată demențial la 50...
Inchide