Cristian Andrei
23.04.2012
Politică

VIDEO. Răspunsul lui Antonescu la oferta lui Băsescu de guvern PDL-PNL: „Și necăjitul ăla din stradă înțelege, bă, n-am mărunt, lasă-mă”

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că se „simte jignit" când este întrebat de formarea unui guvern PNL - PDL după alegerile parlamentare.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că se „simte jignit” când este întrebat despre formarea unui guvern PNL – PDL după alegerile parlamentare.

„Eu chiar mă simt jignit în momentul în care am răspuns o dată, de două ori, de trei ori, de cincisprezece ori, că nu este pentru prima dată când a spus domnul Băsescu că ar putea să facă un guvern cu PNL. A câta oară auziți asta?”, a replicat Antonescu când a fost întrebat despre formula propusă de Traian Băsescu privind un guvern PNL – PDL după alegerile parlamentare.

Liberalul a spus că toți liderii USL au repetat că exclud această variantă și că nu vrea „să fie o moară stricată care să repete același lucru”.

„Este jenant ca președintele să se ocupe cu alcătuirea guvernelor, nu e treaba lui, nu e treaba președintelui să stea pe la uși PSD… Adică, înțelege și necăjitul ăla din stradă dacă-i spui bă n-am mărunt lasă-mă. O dată, de două ori, de trei ori înțelege și își vede de treabă”, a explicat Antonescu care este răspunsul său la oferta adresată liberalilor de președintele Băsescu.

Inchide