A. Mutu

A. Mutu
„Știi cine sunt eu, bă?! Îmi stai tu mie în cale, băi, prăpăditule?!" În ciuda tuturor diferențelor care pot fi enumerate pe loc, A. Mutu și C.V. Tudor au ceva fundamental în comun: convingerea fermă că, la trecerea lor, oamenii obișnuiți trebuie să aștepte în genunchi și cu gura căscată ca să-i scuipe Zeul în ea.

„Știi cine sunt eu, bă?! Îmi stai tu mie în cale, băi,prăpăditule?!” În ciuda tuturor diferențelor care pot fi enumeratepe loc, A. Mutu și C.V. Tudor au ceva fundamental în comun:convingerea fermă că, la trecerea lor, oamenii obișnuiți trebuie săaștepte în genunchi și cu gura căscată ca să-i scuipe Zeul în ea.Năpustirea asupra antrenorului Fiorentinei, vine după ce A. Mutu alovit cu sălbăticie doi ospătari, unul în România, altul la Firenzepentru că n-a mai vrut să-i aducă băutură pe datorie. Ca și C. V.Tudor bruscând și înjurând oameni, A. Mutu nu s-a gândit o clipă căare trei copii al căror tată devine un simbol al derbedeismului înfotbalul european. Despre rolul lui de model pentru tinerii românie ridicol să mai vorbim, A. Mutu m-a lămurit în urmă cu câțiva anică vrea să-și trăiască viața cum crede, că n-au decât să nu se iadupă el. Ca și grija care-l roade pe A. Mutu pentru imagineaRomâniei… Lăsând la o parte profilul moral al insului A. Mutu înraport cu societatea, rămâne raportul lui cu fotbalul, sportuldatorită căruia știm cum îl cheamă.

Pentru că știe să dea cu piciorul în minge, A. Mutu crede căpoate să dea și în oameni care nu-i pot riposta pe măsură. Dacăn-ar fi fost o vedetă fotbalistică, ar fi fost un client alpușcăriilor. Alți tineri golani caftangii măcar s-au apucat de boxca să câștige un ban – acolo poți să lovești, dar poți și să fiilăsat lat. A. Mutu n-a fost și nu este un mare fotbalist pentru căpuțin îi pasă de fotbal. Prin toate actele sale extrasportive dinultimii ani, el și-a pus mereu în pericol dreptul de a juca fotbal.Deosebirea față de generația de aur este netă: Gică Hagi a avutieșiri violente în focul luptei de pe teren, dar în afara lui nu.Niciodată în viața publică Dan Petrescu, Gică Popescu sau IlieDumitrescu n-au avut un comportament nici pe departe asemănător cual lui A. Mutu. Aceștia merită să figureze în galeria marilorfotbaliști români pentru că au respectat acest sport.

A. Mutu, adică Animal Mutu, merită un singur lucru: uitarea.

Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
FOTO. Alina Eremia, imagini fără perdea în costum de baie! Cum s-a pozat pe o...
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Horoscopul de MÂINE aduce vești bune! Se întoarce roata
Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus! Ce a făcut patronul lui FCSB, după...
Ultimul sondaj înainte de alegeri! Cum stau Nicușor Dan și Gabriela Firea. Asta e diferența!
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Divorțul anului în showbiz! După 3 ani au pus punct
Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide