CHESTIA ZILEI cu CTP

CHESTIA ZILEI cu CTP
DESPRE ÎNȘELĂCIUNE

Când am dat acestui ziar numele Gândul, mă gândeam că articolelece vor apărea într-însul trebuie să aibă o legătură cu activitateasistemului nervos central numită gândire. Încerc, prin urmare, săgândesc în legătură cu subiectul principal al zilei de azi dinziarul Gândul, scris cu litere de-o șchioapă: cum l-a înșelat Gabriel LIICEANU peSIEGFRIED cu Mercedes.

Sub acest titlu-bombă, o poză mare: Gabriel Liiceanu tocmai acoborât dintr-o limuzină Mercedes neagră, într-un peisaj de iarnă,aflăm că la Sinaia. Ce să înțeleg din asta? Că Liiceanus-a-mburghezit de tot, merge cu Mercedesul la o petrecere privată,ceea ce pentru un filosof e scandalos? Că, dacă ministrul RaduBerceanu a fost fotografiat compromițător lângă Audiul „băiatuluideștept” din energie B. Buzăianu, în cazul dlui Liiceanu esuficientă mașina, Mercedes, neagră, pe care scrie BalulArhitecților, ca să ne dăm seama că „s-a mânjit” și el? Că ar dabine în rolul unui șef mafiot care descinde la o reuniune de profilîn decor montan? Sau, ce spune titlul, că și-a înșelat BMW-ulpersonal, Siegfried, cu Mercedesa? Păi, tot în articol sunteminformați că mașina le-a fost pusă la dispoziție participanților decătre organizatori, nici măcar de către firma Mercedes Benz dinStuttgart. Adică, dacă te așezi pe aceeași canapea de pe caretocmai s-a ridicat frumoasa Ginela, înseamnă că ți-ai înșelatnevasta pe canapea?

Acum văd că mi-a scăpat un amănunt: Mercedesul în chestie e declasă E! Atenție, nu de clasă B, Ț sau K, de clasă E !!! Asta da,într-adevăr, trebuie să ne dea de gândit, dacă mai avem o urmă deconștiință!
Investigația dezvăluie și alte aspecte grăitoare: complicele luiLiiceanu în afacerea „clasa E” a fost Andrei Pleșu. Sunt implicațiși Mircea Cărtărescu, Cristi Puiu, Dan Perjovschi, transportați labal tot cu Mercedesul fatidic. E limpede că e groasă. BalulArhitecților? Poate al Zidarilor… Adică Masoni… Ehe… Ce săfac, dacă ziarul se cheamă Gândul, mă străduiesc să gândesc.

Finalul articolului îmi depășește însă facultățile mintale. Dupăce aflăm că organizatorii au precizat că invitații la BalulArhitecților nu au nicio treabă cu imaginea mărcii Mercedes, citimo listă care-i cuprinde pe patriarhul Daniel – Audi A8, MarcelIureș, Regele Mihai, Gheorghe Hagi – BMW, Mircea Badea – Toyota,care conduc și promovează mașini sub contract, fiind imagini alemărcilor respective în România. Deci: vă informăm că Nuți nu ecurvă și publicăm mai jos istoria prostituției!

De fapt, poate că articolul nu e Kitsch, penibil, cancanier, eleste util, relevant, important și doar eu sunt cel care a greșit,deoarece nu m-am gândit bine la numele Gândul.

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate...
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Numai Ion Țiriac putea face asta! Miliardarul a uitat două Ferrari într-un garaj și după...
Țara din Europa pe care toată lumea a uitat-o. Nu a primit nici măcar o...
Ion Cristoiu: Unirea din 1859 n-ar fi fost posibilă dacă Imperiul Otoman n-ar fi trecut,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Când am putea reveni la normalitate. Cele mai bune și cele mai negre scenarii
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Au DISTRUS totul în calea lor! Cel mai VECHI oraș din America, o MINUNE arheologică,...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului în România: Marea artistă A MURIT...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Ce preziceau că se va întâmpla în 2021… oamenii din 1921. E incredibil câte dintre...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide