CHESTIA ZILEI cu CTP

CHESTIA ZILEI cu CTP
Băsescu, Boc: bătaie de joc

„Bănuiesc că domnul Lăzăroiu a concurat cu Alexandru Arșinel și Ilie Năstase și că a câștigat la mustață postul de ministru al muncii. Putea să-l câștige și pe cel de ministru al Apărării la fel de bine.
(…) Singura expresie potrivită este «Când Dumnezeu vrea să termine pe cineva, îi ia mai întâi mințile». Probabil că asta se întâmplă acum cu dl. Boc sau dl. Băsescu, care l-au numit pe Lăzăroiu. Este o bătaie de joc la adresa omului muncii din țara asta”.

Asta spuneam pe 3 iunie a.c.despre numirea lui Lăzăroiu, în Jurnalul Realitatea TV. Au trecut trei luni și jumătate și Lăzăroiul e demis. Bătaia de joc a lui Băsescu și Boc la adresa oamenilor care mai muncesc din țara asta este ridicată la pătrat – după ce politrucul bolnav de închipuire, pe lângă care un activist PCR de sector din anii ’80 pare un om cu scaun la cap, a fost plantat în fruntea unuia dintre cele mai grele ministere, iată că el este azvârlit pe scări după numai o vară în urma colicilor unui PDL care-și mănâncă mațele.

Întrebarea este: cine răspunde și plătește pentru aflarea în postul de ministru al muncii, pe banii cetățenilor, vreme de 14 săptămâni, a acestui popândău delirant?

Inchide