Dragnea, singur acasă

Redactor:
Marian Sultănoiu
Dragnea, singur acasă
MĂRTURII. Liviu Dragnea, după 396 zile de închisoare: „Kovesi l-a sunat pe Coldea nervoasă că o să-mi arate ea mie și că mă va târî prin pușcărie”. FOTO: MEDIAFAX FOTO
Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că a fost lăsat singur, la porțile Kiseleff-ului. Sau, cel puțin, așa i se pare lui, astăzi, înaintea alegerilor pentru PE și a votului la referendum.

Nu știm dacă Dragnea presimte sau nu ceva în neregulă cu rezultatul alegerilor de duminică, dar pare că-și caută, deja, o scuză/o explicație/un loc de fugă în caz de eventual eșec.

Daddy susține că atât guvernul/guvernele cât și colegii din partid l-au lăsat singur în spațiul public – mai ales în ultimii doi ani -, aceștia nefiind în stare să comunice, profesionist, realizările înfăptuite prin aplicarea cu succes a programului de guvernare.

Haideți să discutăm cinstit: eu am fost lăsat singur doi ani și jumătate. Eu le-am cerut colegilor să iasă, să spună ce am făcut, nu pentru laudă, dar ca să știe omul de acasă. Trebuie să le spui oamenilor ceea ce ai făcut, să știe exact ce s-a făcut în țara asta. De ce s-a vorbit foarte mult despre orice altceva, nu despre asta? Ca să se vadă că România a intrat pe un ritm de creștere foarte rapid, cu cifre mai mari decât toate institutele care ne măsurau. Doar această creștere economică ne-a putut da posibilitatea să mărim salariile și pensiile, dar în același timp să scadă și taxele”, a spus Dragnea, la A3.

Iar asta încă n-ar fi nimic, dacă alte „defecțiuni” de colaborare n-ar fi apărut, nu numai la interior, ci și de jur împrejurul formațiunii social-democrate, având ca rezultat izolarea neașteptată a PSD și a liderului său

Astfel, UDMR a anunțat că rupe protocolul de colaborare cu alianța PSD-ALDE, mai iute și mai ferm decât le rupe Cuc contractele, în față, constructorilor de autostrăzi, de drumuri și de șosele de tot felul, care calcă țara pe bătături.

Nici ALDE nu mai adastă propășirea, stând nemișcat, în front, liderul liberal-democraților hotărând – probabil în pregătirea candidaturii sale la prezidențiale – că e mai înțelept să se pună în ordine cu toată lumea politică. Fapt pentru care le-a propus celorlalte formațiuni din România, cu reprezentare în PE, un acord de colaborare în viitorul mandat european, denumit „România puternică”, o înțelegere având în vedere teme importante precum ridicarea MCV și accederea României în Spațiul Schengen.

Demersul de comunicare intensă, al lui Tăriceanu, l-a prins la fel de descoperit pe Dragnea, ca și tăcerea partidului în materie. Ceea ce l-a făcut să se declare sceptic în privința vreunui rezultat pozitiv: „Din păcate, toate apelurile lui la consens politic (ale lui Tăriceanu – n.a.) au fost tratate cu dispreț de celelalte partide, deci nu cred nici în acest demers. Eu spun că europarlamentarii PSD vor fi cu adevărat patrioți și vor lupta pentru țara lor„.

Adică, și ai ALDE nu?! Mă rog…

Par să se ascută săbiile celor două tabere, stare învederată inclusiv de gestul subit și inopinat al unui viceprimar PSD dintr-o comună giurgiuveană, care l-a alergat cu un iatagan/o macetă sau ceva pe colegul său de la ALDE, trăitor politic în aceeași localitate.

Ca să nu mai amintim, decât în trecere, și de reactivarea surprinzătoare a baronului de Vrancea, Marian Oprișan, căruia-i miroase/pute, mai nou, tot felul de chestii petrecute în partid: ba, că propunerea unui candidat al PSD, pentru Cotroceni, se face în Congres, și nu așa, fiecare când îl taie capul, ba că pe senatorul stricat la stomac, pe care l-a luat SMURD, de la Suceava, la cererea sa, acum să-l mai ia și duba sau, mă rog, măcar să-și dea demisia.

Slava Domnului că mâine sunt alegerile, întrucât, dacă ar mai fi durat campania, cu siguranță că, în acest ritm, Liviu Dragnea ar fi rămas singur nu numai în public, dar și acasă, în Kiseleff.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
BREAKING NEWS: Ce se întâmplă cu circulația pe timp de noapte. Ludovic Orban a făcut...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide