Garnitură la porc

Garnitură la porc
Peste un metru a sărit de fund în sus dl. Adrian Năstase în fața următoarei fraze a subsemnatului: „Dl. Năstase a pierdut alegerile deoarece a reușit să le comunice românilor sentimentul acut că e atât de hulpav încât nu le dă și lor ceva din ce a furat".

Peste un metru a sărit de fund în sus dl. Adrian Năstase în fațaurmătoarei fraze a subsemnatului: „Dl. Năstase a pierdut alegeriledeoarece a reușit să le comunice românilor sentimentul acut că eatât de hulpav încât nu le dă și lor ceva din ce a furat”. Esteexact înălțimea la care sărea premierul când citea, prin 2003-2004,anchete în Adevărul cu privire la megapotlogăriile d-lui RemusTruică, șeful său de cabinet. Sau despre cei având funcția deprieteni ai primului ministru, d-nii Bittner șiPetrache.

Dl. Truică tocmai a împlinit 40 de ani, dintre care mulți derodnică activitate. Are nenumărate proprietăți imobiliare, ovilă-palat și un iaht în România, altă vilă și alt iaht în Caraibe,conduce un automobil valorând sute de mii de euro. Pe când eraprim-sfetnic al premierului Năstase (social-democrat) a făcut onuntă de 40.000 de euro pentru a fi bineplăcută lui D-zeu unirea sacu o creștină, la 6 ani după cununia civilă. Mirii au descins pepeluza din fața Palatului Snagov dintr-o limuzină albă, înconjuratăde 6 călăreți, tot în alb, în prezența întregului cabinet Năstase(social-democrat). Casă de piatră.

Acum, cu prilejul Zilei de Naștere a Domnului Remus Truică,80.000 de euro a fost numai onorariul Patriciei Kaas, invitată lapetrecerea de la Snagov. Desfășurată probabil pe cele 10 ha smulseilegal de dl. Truică în 2003 din pădurea seculară de stejari aSnagovului. Porcii cu mărul în gură și berbecuții la proțap aubucurat inimațul sutelor de meseni, între care și megieși dinCaraibe ai sărbătoritului.

Lux porcesc, nerușinare, sfidare, batjocură? Pesemne că acesteasunt cuvintele care vă trec prin minte, cititori ai Gândului, întrecare mulți nu știți cum o s-o mai duceți până la toamnă.Subsemnatul sunt de altă părere: cred că e vorba de o bucurie pură,omenească pe care o încearcă acest fost stâlp social-democrat (șiactual, de vreme ce i-au fost alături d-nii M. Șpagă, M. Mitrea șiE. Bejinariu), în clipa de față cuplat cu consilieri ai luiTăriceanu. Este bucuria cuceritorilor mongoli de a scuipa sau urinaîn gura populației supuse, înșirată pe două rânduri. Vă dezgustă,vă îngrozește faptul că acest individ poate să facă așa ceva înplină nenorocire a României?

Dacă da, n-ați înțeles nimic, pentru că tocmai acum e purcelulde lapte mai dulce și bluesul mademoisellei Kaas mai alinător, cândalții nu știu ce vor pune mâine pe masă. Românul cu occiputul grosare, spre deosebire de avuții de pe alte meleaguri, ca garniturăpreferată la friptură foamea și suferința celor din jur. Atunci sesimte el ghiftuit sufletește, împlinit, întemeietor de dinastie,are sentimentul că n-a trăit degeaba, ca Michelangelo după ce asfârșit de pictat Capela Sixtină. Fără umilirea celorlalți, mareacrăpelniță ar fi mult mai ștearsă, dl. Truică și ai săi s-armulțumi să bage în ei melancolici și fără chef.
În plină bezmeticeală guvernamentală criminală a PDL-ului lui T.Băsescu, aniversarea d-lui Truică vine să ne amintească, dacă amuitat cumva, ce înseamnă social-democrația lui A. Năstase. Celedouă fețe ale aceluiași demon, între care mă simțeam prins în 2004,sunt tot acolo.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Bani în plus de la stat pentru acești angajați! Care este condiția
ULTIMA ORĂ. Cât de bogat e Gigi Becali! Femeia apropiată de miliardar spune ce avere...
Veste teribilă! Un nou VORTEX polar în România. O să afecteze grav prețul la electricitate
Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Secretele laboratorului din Wuhan, publicate de Departamentul de Stat al SUA
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Eșec RUȘINOS pentru NASA în timpul testării celei mai puternice RACHETE construită vreodată
ATENȚIE! Așa te poți programa online pentru vaccinul anti-Covid. Care sunt pașii ce trebuie urmați
Meteo. Record NEGATIV în România. În ce zonă s-au înregistrat -23 de grade deja
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea ȘOC a momentului despre unul dintre cei mai mari luptători MMA români
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le...
ȘOC! Se anunță un DEZASTRU total pentru România! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR...
Inchide