Gigel și Trezornăria

Redactor:
Mihai Găinușă
Gigel și Trezornăria
Dobânda e egală cu numărul de copii care vor rămâne în țară la 18 ani: 3 LA SUTĂ! Tata a zis că e O ESCROCHERIE ieșită din mintea lui Vâlcov. Mihai Găinușă își imaginează ce va face Gigel cu prima de la stat pentru conturile pentru copii

De fapt, sunt bucuros că o să am un cont al meu de bani! Iuhuuu! E de la stat. De fericire că doi homosexuali nu ne-au adoptat pe niciun copil din România, nenea Guvernul vrea să ne dea bani. Bine, vrea să ne dea banii noștri, dar nu acum, ci la 18 ani! Mama zice că e o super idee: să am un cont al meu, la Trezornărie – îi zice așa că acolo zornăie bani, dar tata zice că e de la cătușe – și în fiecare an, dacă depun părinții mei, o să ia o dobândă foarte mare de 3 la sută. Practic, râde tata, dobânda e egală cu numărul de copii care vor rămâne în țară la 18 ani: 3 la sută!

Și nenea Guvernul o să ne dea și o primă de 600 de lei, dacă mama depune în bancă 1.200 de lei. Mi se pare o chestie foarte tare, dar tata a zis că o să vedem o laie, că banii din dobânzi și prima de 600 de lei o să fie dați efectiv de către stat abia la 18 ani, când pot să-i scot.

Abia aștept să-i scot și să-mi cumpăr alte jocuri video. Că pot să fac orice cu banii, statul nu pune condiții. Deși cred că la 18 ani pot să-i scot și să-mi iau un bemveu la mâna a treia, să agăț gagici. Așa o să facă toți colegii mei cu care am vorbit ce-o să facem cu banii noștri de la stat. Colegele mi-au spus că ele o să-și pună silicoane, ce fraiere sunt! Că mașina oricum are airbaguri!

Sunt puțin supărat că tata a zis că e o escrocherie ieșită din mintea lui Vâlcov, care e un iluminatti mason și care l-a dezgropat pe ministrul Teodorovici dintr-o criptă. Că așa ceva cum sunt ăștia doi, nu există în viața normală.

Tata zice că toate conturile astea o să fie deschise obligatoriu de către stat, ca să știe mereu masonii câți copii suntem în România. Deja suntem cu 40 de mii mai puțini decât anul trecut și tata zice că încă nu i-au numărat pe ăia de la familiile care s-au speriat pe 10 august, când Jandarmeria a gazat o sută de mii de români.

Tata mai zice că Guvernul ăsta vrea să omoare de tot mediul privat, că Trezornăria face concurență la bănci. Păi, care bancă face deodată 4 milioane de conturi? Banca masonilor, zice el.

Dar mama ține cu mine și mi-a zis că abia așteaptă să depună 1.200 de lei, dar nu anul ăsta, că anul ăsta nu se dă prima de 600 de lei. Tata zice că de ce să nu se dea, ce, s-a stricat imprimanta de bani de la Guvern? Că de-aia sunt așa multe măriri de pensii și salarii, că s-a pus un nene, Dragnea, cu fundul pe imprimantă. Sau a pus-o pe prietena lui, Irinuca, zice tata, dar mama i-a zis să nu vorbească urât de față cu mine. Dar eu nu sunt sensibil, sunt exact ca CNA-ul care l-a lăsat pe domnul Gâdea să zică la televizor că să-l pupe nu știu cine în fund și nu i-a dat amendă. Acum toți colegii  zicem: doamna învățătoare, cutare vorbește ca un Gâdea!

Așa, tata mai zicea că ăștia doi iluminatti, Vâlcov și Teodorovici, și-au bătut joc de popor, că atunci când o să fac eu 18 ani, bineînțeles că ei n-o să mai fie la putere, ci în Madagascar și să vedem cine o să dea de la Trezornărie dobânzile la conturile noastre. Și, dacă pleacă 40-50 de mii de copii pe an sau nu se mai nasc, peste 18 ani o să mai fie doar vreo 3 milioane de conturi.

Dar mie nu-mi pasă, că am intrat azi în vacanță și oricum, la 18 ani, plec cu bemveul în Spania! Doar n-o să fiu fraier să rămân aici, să le plătesc pensia la copiii guvernanților!

 

Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Viralul momentului în România. Cum au reacționat 3 prostituate, după ce s-au trezit azi cu...
Dezvăluire incendiară a unei rivale a Simonei Halep! Este bisexuală! Cum arată Daria
Cum a ajuns să arate ACUM soția lui Traian Băsescu, după ce a dispărut din...
Maria Sharapova, răspuns sarcastic pentru un bărbat care i-a cerut cadou o mașină Porsche!
Cum a reacţionat Liviu Dragnea când a aflat că poate ieşi din închisoare. Avocata l-a...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
O apocalipsă profețită pentru anul 2045. Medicii: Toată populația masculină riscă să rămână infertilă
Viralul momentului în România. Cum au reacționat 3 prostituate, după ce s-au trezit azi cu...
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Amenzi de 5.000 de lei pentru românii care refuză să facă asta. Atenție mare dacă...
Detaliul bizar care apare într-un clip video cu Mike Tyson din 1995. Este aceasta dovada...
CARANTINĂ OBLIGATORIE pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile. Decizie...
Câte vaccinuri a făcut Dorian Popa la maturitate. Pfizer e ultimul pe listă
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cea mai bună veste pentru toţi oamenii care vor să îşi cumpere o maşină în...
Inchide