• Publicat:
Puterea Gândului

În Curvistanul politic

În Curvistanul politic

Preşedintele a reuşit cu succes să înfigă nuca-n perete.

În absenţa cronică a unui Proiect de Ţară (de care Klaus Iohannis nu se învredniceşte nici în al doilea mandat), care i-ar fi dat o idee încotro s-o apuce, premierul desemnat Cîţu are un obiectiv: „de-pe-de-se-ri-za-rea”.

Preşedintele forţează din nou anticipatele, dar trage nădejde că o face cu un personaj mai talentat, care n-o să trâmbiţeze că nu vrea să fie premier, ci se va preface sârguincios că adună o majoritate.

Aştept lista cu membrii Cabinetului. (Cine – la Finanţe? Teodorovici, cel cu chiloţi hi-fi?). Pentru că Guvernul Cîţu nu va primi investirea în Parlament, s-ar putea găsi destui liberali care să vrea să-şi treacă în CV înaltul titlu de „ministru desemnat”.

În timpul ăsta, în Curvistanul politic, PSD se duce de-a berbeleacul pe propria prostie. Doctorii în Intelligence îşi îngroapă partidul ca la tropice – repede, ca să n-apuce să putrezească sulla terra.

Dacă socialiştii ar dori să-i plătească lui Iohannis cu sec, ar vota Guvernul Cîţu. Nimeni nu-i poate opri pe parlamentari să transforme România într-o glumă proastă.

Dacă scăpăm de coronavirus? De coronavirus scăpăm cu bine, de agenţii patogeni din politică – niciodată. Are tanti Păsărica din Prigoria o vorbă frumoasă şi înţeleaptă: „De ce să vă mint?”

Inchide