Komisara Vuitton

Komisara Vuitton
Îmi amintesc și acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase

Îmi amintesc și acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase.  Subsemnatul făceam potecă prin casă, la un moment dat am ieșit să mă plimb pe străzile pustii pentru că simțeam că-mi pleznește capul: pe cine să aleg între cele două fețe ale aceluiași demon? De ce e în stare Năstase, știam; cine e de fapt Băsescu, simțeam. Frământări de intelectual onanist, căci în vremea asta Băsescu stătea cu o blondă la șpriț în Golden Bliț.

A fost prima fotografie publică a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relația sexuală dintre președinte și rapid numita sa consilieră-șefă. Udrea însăși a răspuns ambiguu-provocator, întrebată fiind direct de presă dacă e amanta lui Băsescu.

O problemă pusă întotdeauna greșit. Sexul a fost secundar în relația dintre animalele de pradă Băsescu și Udrea. Tânăra Nuți nu era o simplă blondă „bună”,  își cucerise deja o poziție de putere în Sistem pe axa soțul Cocoș, consiglierii lui Năstase, Bittner și Petrache, Theodor Stolojan, cel care a înfipt-o în PNL. Pe o simplă „pisi”, T. Băsescu o folosea și o arunca. Mârtanca Udrea era un trofeu: rece, șmecheră, cinică, hotărâtă să calce pe cadavre ca să parvină, adică exact singurele însușiri ale unei ființe umane care îi sunt pe plac d-lui președinte. Înainte de orice, Udrea și Băsescu aparțin aceleiași specii.

De 8 ani încoace, femeia aceasta este simbolul disprețului pe care Băsescu îl afișază chiar față de propriul său electorat, că de restul nației nici nu mai vorbim. Bă, tâmpiților, bă, triștilor care ați pus botul la vrăjeala mea, fie patetică, fie hăhăită, și m-ați votat, pariem că dacă o pun pe asta șefa cancelariei prezidențiale o să înghițiți și o să tăceți? Superministreasă, ce ziceți, merge? Dacă o fac și șefa de facto a PDL, are cineva ceva de zis, se opune cineva, se abține cineva? Nu. În unanimitate.

Niciunul dintre marii pedeliști n-a îndrăznit să se opună fățiș komisarei Vuitton pe care Băsescu le-a băgat-o în coastă, au lăsat-o să calce imaginea partidului în tocurile cui ale pantofilor ei roșii până când a făcut-o țăndări.

Vinovați pentru dezastrul PDL din București sunt toți liderii partidului care au dat organizația de Capitală pe mâna Elenei Udrea. Au făcut-o din lașitatea care îi va opri acum să-și dea demisia în bloc.

Cât îl privește pe mamoșul Elenei Udrea, dacă ar avea ce a plimbat prin gură de atâtea ori ca pe o dușcă de whisky, s-ar decaza urgent de la Cotroceni și s-ar duce alături de PDL, și de Elena, în opoziție. E vorba despre onoare.

Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
FOTO. Alina Eremia, imagini fără perdea în costum de baie! Cum s-a pozat pe o...
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Horoscopul de MÂINE aduce vești bune! Se întoarce roata
Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus! Ce a făcut patronul lui FCSB, după...
Ultimul sondaj înainte de alegeri! Cum stau Nicușor Dan și Gabriela Firea. Asta e diferența!
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Divorțul anului în showbiz! După 3 ani au pus punct
Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide