Komisara Vuitton

Komisara Vuitton
Îmi amintesc și acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase

Îmi amintesc și acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase.  Subsemnatul făceam potecă prin casă, la un moment dat am ieșit să mă plimb pe străzile pustii pentru că simțeam că-mi pleznește capul: pe cine să aleg între cele două fețe ale aceluiași demon? De ce e în stare Năstase, știam; cine e de fapt Băsescu, simțeam. Frământări de intelectual onanist, căci în vremea asta Băsescu stătea cu o blondă la șpriț în Golden Bliț.

A fost prima fotografie publică a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relația sexuală dintre președinte și rapid numita sa consilieră-șefă. Udrea însăși a răspuns ambiguu-provocator, întrebată fiind direct de presă dacă e amanta lui Băsescu.

O problemă pusă întotdeauna greșit. Sexul a fost secundar în relația dintre animalele de pradă Băsescu și Udrea. Tânăra Nuți nu era o simplă blondă „bună”,  își cucerise deja o poziție de putere în Sistem pe axa soțul Cocoș, consiglierii lui Năstase, Bittner și Petrache, Theodor Stolojan, cel care a înfipt-o în PNL. Pe o simplă „pisi”, T. Băsescu o folosea și o arunca. Mârtanca Udrea era un trofeu: rece, șmecheră, cinică, hotărâtă să calce pe cadavre ca să parvină, adică exact singurele însușiri ale unei ființe umane care îi sunt pe plac d-lui președinte. Înainte de orice, Udrea și Băsescu aparțin aceleiași specii.

De 8 ani încoace, femeia aceasta este simbolul disprețului pe care Băsescu îl afișază chiar față de propriul său electorat, că de restul nației nici nu mai vorbim. Bă, tâmpiților, bă, triștilor care ați pus botul la vrăjeala mea, fie patetică, fie hăhăită, și m-ați votat, pariem că dacă o pun pe asta șefa cancelariei prezidențiale o să înghițiți și o să tăceți? Superministreasă, ce ziceți, merge? Dacă o fac și șefa de facto a PDL, are cineva ceva de zis, se opune cineva, se abține cineva? Nu. În unanimitate.

Niciunul dintre marii pedeliști n-a îndrăznit să se opună fățiș komisarei Vuitton pe care Băsescu le-a băgat-o în coastă, au lăsat-o să calce imaginea partidului în tocurile cui ale pantofilor ei roșii până când a făcut-o țăndări.

Vinovați pentru dezastrul PDL din București sunt toți liderii partidului care au dat organizația de Capitală pe mâna Elenei Udrea. Au făcut-o din lașitatea care îi va opri acum să-și dea demisia în bloc.

Cât îl privește pe mamoșul Elenei Udrea, dacă ar avea ce a plimbat prin gură de atâtea ori ca pe o dușcă de whisky, s-ar decaza urgent de la Cotroceni și s-ar duce alături de PDL, și de Elena, în opoziție. E vorba despre onoare.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Cine a făcut, de fapt, pozele compromițătoare cu Marcel Ciolacu. Dezvăluirea e ULUITOARE
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Avertismentul Greenpeace: Apa contaminată de la Fukushima ar putea schimba ADN-ul uman
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Plecare surpriză de la PRO TV. A decis să prezinte o emisiune pentru un post...
ADIO, mască de protecție! Ludovic Orban a transmis cine nu va mai purta masca chirugicală
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine sunt miliardarii necunoscuţi ai lumii. Au averi fabuloase, de care aproape nimeni nu ştie,...
Inchide