Komisara Vuitton

Komisara Vuitton
Publicat: 12/06/2012, 17:37
Actualizat: 28/06/2012, 14:03

Îmi amintesc și acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase. Subsemnatul făceam potecă prin casă, la un moment dat am ieșit să mă plimb pe străzile pustii pentru că simțeam că-mi pleznește capul: pe cine să aleg între cele două fețe ale aceluiași demon? De ce e în stare Năstase, știam; cine e de fapt Băsescu, simțeam. Frământări de intelectual onanist, căci în vremea asta Băsescu stătea cu o blondă la șpriț în Golden Bliț.

A fost prima fotografie publică a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relația sexuală dintre președinte și rapid numita sa consilieră-șefă. Udrea însăși a răspuns ambiguu-provocator, întrebată fiind direct de presă dacă e amanta lui Băsescu.

O problemă pusă întotdeauna greșit. Sexul a fost secundar în relația dintre animalele de pradă Băsescu și Udrea. Tânăra Nuți nu era o simplă blondă „bună”, își cucerise deja o poziție de putere în Sistem pe axa soțul Cocoș, consiglierii lui Năstase, Bittner și Petrache, Theodor Stolojan, cel care a înfipt-o în PNL. Pe o simplă „pisi”, T. Băsescu o folosea și o arunca. Mârtanca Udrea era un trofeu: rece, șmecheră, cinică, hotărâtă să calce pe cadavre ca să parvină, adică exact singurele însușiri ale unei ființe umane care îi sunt pe plac d-lui președinte. Înainte de orice, Udrea și Băsescu aparțin aceleiași specii.

De 8 ani încoace, femeia aceasta este simbolul disprețului pe care Băsescu îl afișază chiar față de propriul său electorat, că de restul nației nici nu mai vorbim. Bă, tâmpiților, bă, triștilor care ați pus botul la vrăjeala mea, fie patetică, fie hăhăită, și m-ați votat, pariem că dacă o pun pe asta șefa cancelariei prezidențiale o să înghițiți și o să tăceți? Superministreasă, ce ziceți, merge? Dacă o fac și șefa de facto a PDL, are cineva ceva de zis, se opune cineva, se abține cineva? Nu. În unanimitate.

Niciunul dintre marii pedeliști n-a îndrăznit să se opună fățiș komisarei Vuitton pe care Băsescu le-a băgat-o în coastă, au lăsat-o să calce imaginea partidului în tocurile cui ale pantofilor ei roșii până când a făcut-o țăndări.

Vinovați pentru dezastrul PDL din București sunt toți liderii partidului care au dat organizația de Capitală pe mâna Elenei Udrea. Au făcut-o din lașitatea care îi va opri acum să-și dea demisia în bloc.

Cât îl privește pe mamoșul Elenei Udrea, dacă ar avea ce a plimbat prin gură de atâtea ori ca pe o dușcă de whisky, s-ar decaza urgent de la Cotroceni și s-ar duce alături de PDL, și de Elena, în opoziție. E vorba despre onoare.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Europa ar putea renunţa la gazul rusesc. Negocieri avansate cu alt stat în caz de...
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
CDC: Imunitatea naturală, mai puternică împotriva COVID decât vaccinurile
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Au BUBUIT CAZURILE de COVID la CONSTANȚA: INCIDENȚA a DEPĂȘIT PRAGUL de 10 la mie
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
E vorba despre Alexandru Arșinel! Tragedia zilei. Ce se întâmplă cu marele actor
Alertă de gradul zero la granița cu România! S-a depistat un focar uriaș. Se pregătesc...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...