• Publicat:
  • Actualizat:
Puterea Gândului

Ministrul de Interne le transmite interlopilor siguranță și încredere

Ministrul de Interne le transmite interlopilor siguranță și încredere
„Chiar nu știu la ce vă referiți".

Înainte de a-l vedea ca o cocoașă în spatele premierului Vasilica, l-am remarcat pe Mihai Fifor ca ministru al Apărării. Acolo a dat apă la moara Rusiei, subliniind cu mândrie că baza militară de la Deveselu deține rachete balistice.  

După ce-a rezolvat problemele Apărării, a fost însărcinat să le rezolve și pe ale Internelor, ca ministru interimar.

De câteva zile, Fifor emană un șuvoi de soluții inepte, în termeni bombastici – fermitate, toleranță zero etc. etc.

(Nu asta ar fi problema. La Cultură și interimar la Educație PSD a înfipt un gogoman agramat: „De-a lungul timpului au fost și momente mai delicate, să nu le spunem dificile sau să nu le spunem neplăcute; (…) anumite minorități au avut de suferit, ceea ce ne face să găsim momente cum este cel de astăzi, prin care readucem în atenția, nu doar a românilor, ci a întregii națiuni române, a întregii Europe, a întregii lumi, faptul că respectăm aceste minorități” – din discursul la comemorarea victimelor Holocaustului Romilor).

Mai breaz ca ministrul Educației și al Culturii, Fifor și-a propus să schimbe sistemul din temelii păstrându-l așa cum e. Doar vin trei rânduri de alegeri, iar cârdășia interlopi-polițiști-politicieni e cheia succesului în orice campanie electorală.

Întrebat astăzi cum comentează simbioza polițiști-interlopi, ministrul de Interne a răspuns candid: „Nu știu la ce vă referiți (…). Chiar nu știu la ce vă referiți”.

Un mesaj de siguranță și încredere pentru interlopi și complicii lor din structurile responsabile de siguranța cetățeanului.

Inchide