Lelia Munteanu
19.09.2012
Puterea Gândului

MRU by Clinique

România n-a fost pregătită pentru el. O unghieră s-a mai găsit, s-a mai găsit și un gel douche Ververine (L'Occitane), ba chiar un antricot de Kobe, o icră neagră, o apă de gură. S-a găsit și-un partid, dar țara tot n-a făcut mai nimic pentru el.

România n-a fost pregătită pentru el. O unghieră s-a mai găsit, s-a mai găsit și un gel douche Verveine (L’Occitane), ba chiar un antricot de Kobe, o icră neagră, o apă de gură. S-a găsit și-un partid, dar țara tot n-a făcut mai nimic pentru el.

Hotărât lucru, nu știm să ne prețuim valorile. O să mă întrebați plângând: nu i-am pus noi plasturi mici pe bășici, nu i-am băgat noi bețișoare în urechi, nu i-am dat antiwrinkle anti-fatigue, nu i-am aplicat comprese sterile de la Hartmann, nu i-am turnat picături în ochi (Netildex – soluție unidoză), nu l-am dezinfectat cu touch instant sanitizer (antibacterial), nu l-am uns cu lait  corporel, nu l-am dat cu Mont Blanc Homme Exceptionnel, nu l-am ținut în Puff…? Nu v-ați străduit îndeajuns, n-ați făcut destul, nu l-ați meritat. Nu mai plângeți.

La voi se referea, v-a ghicit: „Criza este doar pentru cei care nu doresc să muncească, doar pentru cei care nu sunt îndrăzneți în realizarea proiectelor proprii, se trezesc târziu și se culcă devreme”.

Din cauza iconoclastiei voastre, cariera lui politică devine mai tristă ca un fâsâit de spray Forest Essentials – Sound Sleep (10ml).

Păcat. Ați fi în stare să-l ștergeți cu demachiant din istorie, ingraților!

Inchide