Naționala 2011 – minimum posibil cu minime resurse

Redactor:
Dan Radu
Naționala 2011 – minimum posibil cu minime resurse
„George Florescu (născut pe 21 mai 1984) este un fotbalist român care a jucat ultima dată pentru FC Alania Vladikavkaz. Este unul dintre cel mai puțin apreciați fotbaliști români, în ochii publicului, fiind deseori oferit ca exemplu atunci când este criticată selecția neinspirată făcută de Răzvan Lucescu.

„George Florescu (născut pe 21 mai 1984) este un fotbalist româncare a jucat ultima dată pentru FC Alania Vladikavkaz. Este unuldintre cel mai puțin apreciați fotbaliști români, în ochiipublicului, fiind deseori oferit ca exemplu atunci când estecriticată selecția neinspirată făcută de Răzvan Lucescu. A avut, deasemenea, probleme pentru că a folosit tricoul cu numărul 10, carele-a aparținut în trecut lui Gheorghe Hagi și Adrian Mutu, jucătorimult superiori tehnic”.
Prezentarea de mai sus este ceea ce găsești pe Wikipedia când îlcauți pe mijlocașul preferat al selecționerului Răzvan Lucescu. Nupe varianta românească a enciclopediei online, unde nu dai decât degeneralul cu același nume, ci pe varianta în engleză, semn că, înafară de selecționer, nimeni nu prea e interesat de acest fotbalistpe la noi.
Sigur, pe Wikipedia poate să scrie oricine ce vrea, dar, având învedere că vorbele aspre la adresa mijlocașului nu au fost editatemai favorabil de nimeni, putem presupune că părerea expusă acoloeste una destul de larg răspândită.
Selecția neinspirată făcută de Răzvan Lucescu la Națională, atât dedes invocată în criticile care i se aduc, a fost, însă, doar unadintre slăbiciunile arătate de România în meciul cu Bosnia.
Tactica de joc, atât cât a existat, a fost întocmită în așa felîncât ai fi crezut că nu jucăm cu Bosnia, ci cu Brazilia și că nusuntem pe penultima poziție în grupă, ci pe prima, fiind nevoiedoar să nu luăm gol pentru a ne realiza obiectivul.
Până și închiderea spațiilor, care ar fi avut o logică după golulvenit în neconcordanță cu jocul din prima repriză, s-a făcutdefectuos. Mijlocașii, pe lângă faptul că nu au existat în atac, auîncurcat mai mult în apărare alergând determinat, dar haotic înjurul jucătorilor bosniaci.
Determinarea jucătorilor este singurul lucru bun din tot mandatullui Răzvan Lucescu. Dar rezultatele determinării suntdezamăgitoare. O echipă națională care să faulteze atât de des, deinutil și de urât n-am mai avut de mult… Cât privește rarelemomente în care jucătorii au avut și mingea la picior – mai bineîți acopereai ochii decât să vezi deznodământul…
Urmează meciul adevărului cu Luxemburg. Vom miza din nou pe carteacontraatacului? Vom trimite degajări disperate spre careul lor,sperând că se va izbi mingea de un atacant și va ricoșa în poartă?Sau vom pune autocarul în poarta proprie, sperând la un egalonorabil?
Oricare ar fi tactica noastră, vom avea de învățat de pe urma celeifolosite de Luxemburg. Alături de alte echipe (Insulele Feroe, SanMarino etc). minusculele naționale au arătat în ultimii ani cum sepoate scoate maximum posibil cu foarte puține resurse.
Noi, în ultimii ani, am arătat doar cum se scoate minimum posibildin aproape același gen de resurse.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
O româncă din WTA, hărțuită și jignită incalificabil: `Ești mai bună la sex decât la...
Atac NEMILOS la adresa Ralucăi Turcan: Vrea să ne ducă la cimitir. Cine a făcut...
Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Norvegia lansează o anchetă după decesul a 23 de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer:...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Ultima FOTOGRAFIE a lui Mihai Eminescu. În trei ani s-a schimbat aproape cât în trei...
ULTIMA ORĂ! Veste GENIALĂ despre programul Rabla 2021. Toți oamenii așteptau asta
Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea ȘOC a momentului despre unul dintre cei mai mari luptători MMA români
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...
Inchide