Nea Nelu

Redactor:
Mihai Găinușă
Nea Nelu
Nea Nelu

Poate că generația milenială nu mă cunoaște foarte bine, abia v-ați născut, când părinții voștri au plecat din țară, după ce am ieșit președinte a treia oară. A doua oară. Bine, foarte mulți ați plecat când am ieșit prima oară, la mineriadă. Practic, măi dragă, mie ar trebui să-mi mulțumiți. Și bineînțeles tovarășului Dragnea care v-a convins pe 10 august să vă-ntoarceți de unde ați venit, ba să mai plece și alții. L-am rugat, dar cred că e foarte îndrăgostit și cred c-a uitat, să facem și noi un miting, ca cel al diasporei, dar pe 23 august. Pe data respectivă, nu pe stadion, am înțeles că-i zice Arena Națională, deși pe el joacă numai africanii tovarășului Becali. Care e un capitalist foarte simpatic, îl știu de când era pionier și fura cravatele, să le pună la gâtul oilor.

Barzoi gazat

De altceva am ieșit după atâta timp în spațiul public. În primul rând aș vrea să atrag atenția organizației Teleorman, care conduce acum Partidul Comunist, pardon Fesenist, să nu mai dea atât cu gaze lacrimogene, cum a făcut pe 10 august, deoarece eu locuiesc în Primăverii, și am ieșit în curte, să-mi plimb cățelul, un barzoi rusesesc bineînțeles, iar vântul a adus gazele aici, de era să mor sufocat. Noroc cu Nina care a ieșit repede cu masca mea de gaze, de la Mineriadă, și am reușit să mă întorc în casă, unde dorm într-un sicriu de sticlă, exact ca tovarășul Maicăl Jecksăn, dar termopan.

Singura soluție, înc-o loviluție

În al doilea rând aș vrea să vă anunț în premieră, dragi compatrioți, că m-am decis să candidez din nou  la prezidențiale. Sunt singura soluție ca anul viitor să-l învingem pe Iohannis, mai ales dacă tovarășul Dragnea va urma un stagiu semi-cincinal la Doftana. Iar tovarășa Gabriela, cadru de nădejde al primăriei, mărturisesc că îmi displace, prin asemănarea ei cu Elena, care m-a marginalizat. Dar și prin faptul că pompează atâția bani într-un lăcaș bisericesc uriaș, atât de inutil, când aveam mai mare nevoie de o Sala a Palatului mai mare, pentru congrese. Și cu această ocazie îi pot răspunde domnului Emil Constantinescu: da, cred în Dumnezeu, dar mai puțin. Adică un lăcaș mai mic.

În rest tovarășa Firea e o primăriță bună, dedicată tuturor bătrânilor din Capitală, dar aceștia sunt un electorat pe termen scurt, normal, din cauza prafului, a poluării și a țânțarilor. Că am ajuns să ies din casă numai împachetat în parafină cu Autan, că eu nu-mi permit să hrănesc țânțarii cu sânge, care mă costă atât de mult transfuzia.

Unde-i lege, e tocmeală

De aceea aș vrea să-i informez pe cei care m-au votat de trei ori,…hm, de două ori, că vor avea din nou ocazia să o facă, deoarece am vorbit cu tovarășul Iordache și cu tovarășul Nicolicea, cadrul de nădejde care mi l-a alungat din țară pe regele Mihai, ca să schimbe legea electorală. Ce mai contează o amărâtă de lege acolo, după ce au schimbat toate legile? De altfel voi merge personal la tinerii din Curtea Constituțională, să-i conving de necesitatea schimbării Constituției. De ce să limităm tovarăși numărul de mandate și durata acestora? Mai ales de când speranța de viață a crescut atât de mult, mai ales în Primăverii, la mine.

Am remarcat-o și pe tovarășa Veorica, care aduce foarte mult cu tovarășul Bobu, doar că dânsa nu știe șeptică. Mă rog, nici șeptică. Totuși nu o s-o numesc premier, când voi ajunge președinte. Ca o mare supriză, vă anunț de pe acum că prim ministru va fi tot o femeie, dar din cadrele mai tinere, din UTC-ul partidului: pe domnișoara Irina, a lui Liviu. E nevoie de o infuzie de sânge proaspăt. Și aș mai avea nevoie de vreo 2 litri, vorba tovarășului Dracula. La revedere!

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Bombă: îl concurează pe Ion Țiriac. `Rețineți ce...
Se ridică RESTRICŢIILE în România! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp
CORONAVIRUS 18 aprilie. Situaţia pe judeţe. Doar 5 judeţe au peste 100 de cazuri noi....
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Dragostea pentru muncă, dusă la extrem. Un tată și-a botezat copilul „Departamentul de Comunicare Statistică”
George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo...
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Adevărul despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova. Motivul halucinant s-a aflat acum
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Inchide