Tăticii referendumului

Tăticii referendumului
Publicat: 08/11/2018, 01:16

Culmea e că Poliția, în loc să mototolească și să arunce la gunoi plângerea celor 13 parlamentari care irosesc banii poporului și timpul de lucru pentru a face petiții absurde, l-a chemat pe șeful agenției la secție, să dea explicații.

Alo, Poliția? Pe George Orwell de ce nu l-ați chemat? Cum cine e Orwell George, buletinul, permisul și talonul? Ăla care a scris 1984, despre regimul utopic al unui dictator, Big Brother, care urmărea tot ce mișcă în țara lui fictivă.

Și cum de nu i-ați chemat pe cei de la HBO, care au difuzat Povestea Slujitoarei? Film ce promovează sclavagismul mai rău ca la Berevoiești. Ce fel de vigilență dezvoltăm noi aicea, bey, comisare?

Serios acum, aș face o plângere la Poliție, împreună cu alte 13 milioane de cetățeni, cărora li s-au furat din impozite 43 de milioane de euro pentru organizarea unui referendum la care nu s-au dus decât cei 13 parlamentari, plus câțiva alegători păcăliți că se dă ceva. Tăticii Referendumului. Sau Daddy.

Asta da, plângere! Aș face o altă plângere împotriva afișelor și a bannerelor mincinoase, care ne mințeau că doi homosexuali o să ne ia copiii, dacă nu ieșim din case. Știți câți n-au mai ieșit din case de atunci? În afară de zilele când merg să-și ia ajutoarele sociale. Asta da, plângere!

Aș face o plângere împotriva celor 13 parlamentari care nu fac o plângere împotriva celor câteva sute de colegi parlamentari care merg bine mersi la serviciu, dacă merg, în Casa Poporului, deși au dosare penale și unii sunt condamnați definitiv. Păi, ăsta e exemplu cetățenesc, domnilor polițiști? Voi vă chinuiți să îi aduceți la judecată, sunt condamnați și tot ei vă irosesc timpul prețios, în care abia prididiți să urmăriți recidiviștii eliberați de Tudorel? Tudorel Toader zis și Viceversa! Nu e Augustin, e Cristian Lazăr. Și vițăvercea, coane Fănică!

Încă ceva. Plângerea celor 13 pierde-vară, timp și bani a fost adresată Direcției pentru Investigații Criminale. Tare mi-e mie că acest nucleu dubios de parlamentari face treaba asta ca să distragă atenția Direcției de la o altă cercetare. Cum care? Păi, cu ce credeți că se ocupă acest departament, concentrând toate resursele disponibile? Cu cazul răsunător al celor 4 asasini plătiți să se cazeze la Athenee Palace și să-l ucidă cu sânge rece (AB 4), nemilos și iremediabil pe cel mai iubit fiu al poporului PSD, domnul Liviu. Acesta a fost mitraliat, aruncat în aer, otrăvit și s-a sinucis din cauza chinurilor suferite din partea celor 4 asasini. Ah, stați că v-am dezvăluit din greșeală scenariul meu pentru un thriller utopic, numit „Copiii lui Soros”! Sper să nu mă cheme la Secție, că sunt ocupat cu radioul, Cocoștirile și mai scriu și la Gândul.

Dacă mă întrebați pe mine (folosesc formula asta deoarece nu mă întreabă nimeni nimic), eu cred că ar trebui să le ardeți câte-o amendă celor 13 parlamentari care – după părerea mea umilă – cred că iau ceva bani de la producătorii filmului „Povestea slujitoarei” și de fapt, plângerea asta e reclamă mascată. Nu m-ar mira să le fi intrat în cont bani americani, n-ar fi prima oară când un grup infracțional organizat în Parlament face lobby ilegal.

Impresiile unui polonez ajuns în Mioveni: ”Nu am întâlnit niciodata aşa ceva în Polonia”. Ce...
Ştiai asta despre Măruţă? Ea a fost prima lui mare dragoste, până să o cunoască...
FOTO. Otniela, de la `Bravo, ai stil`, în costum de baie! Apariție răvășitoare
Dieta care luptă cu COVID. Ce alimente să mănânci pentru a-ți ușura boala
Delia Matache aruncă bomba! Soțul artistei s-a iubit în secret cu „Zâna Surprizelor”? Dezvăluiri incendiare!
Cum a ratat Simona Halep 160.000.000 de euro! Dezvăluirea uluitoare făcută de Ion Țiriac
De ce e bine să pui câteva picături de votcă în șifonier. Efectul vine după...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Viitoarea generație Dacia Duster va avea și o versiune electrică. Prețul rămâne accesibil
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Primul județ cu rată de infectare de peste 6 la mie: Va fi aplicată carantina...
Ştiai asta despre Măruţă? Ea a fost prima lui mare dragoste, până să o cunoască...
COMOARA uitată de americani în AFGANISTAN. Este UNICĂ în lume și are o valoare incredibilă
Bancnota care ar putea fi interzisă. Scapă URGENT de ea dacă o ai acasă!
Cum păstrezi bananele proaspete mai mult timp. Trucurile simple de care trebuie să țină cont...
TENTATIVĂ de OMOR la NĂVODARI: O femeie ÎNJUNGHIATĂ a cerut AJUTOR vecinilor!
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea extrem de tristă a momentului în România: A MURIT într-un cumplit accident rutier
BOMBĂ despre a treia doză de PFIZER! Ce reacții adverse are
Vestea care dă România peste cap. Scenariu sumbru pentru zilele următoare. E crunt ce se...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Antreprenorul român care era pe punctul de a-şi vinde businessul cu preţul unei maşini. A...