• Publicat:
  • Actualizat:
Puterea Gândului

Trăsniți în PSD

Încă nu mi-am revenit din mahmureală

Încă nu mi-am revenit din mahmureală. Am petrecut weekendul ăsta la Consiliul Național al PSD, cu delegația Asociației Repausaților Teleorman „Hai la urne” (non-profit).

În 2014, avem două învieri în plus – la europarlamentare și la prezidențiale, așa că ne-am dus la centru să luăm lumină, să vedem cum se pune problema.

Festivitatea s-a deschis în forță: rararararaow rararararaow rararararaow rararararaow rararararaow rararararaow rararararaow thunder! Rararararaow thunder! (AC/DC, adică Curent alternativ/Curent continuu, ca pe la noi: Thunderstruck – lovit de trăsnet, cum ar veni). Muzică, frate! Te scoală din Bellu!. „Am fost prins în mijlocul căii ferate” (aluzie la privatizarea CFR), „Am spart limitele, lovim orașul!” (trimitere la administrația Oprescu), „Încălcând toate regulile, făcând toate tâmpeniile” (ultima scrisoare de intenție cu FMI).

Lumea din sală – în al nouălea cer! Discursuri adânci. Dar tot  Liviu Dragnea, președintele nostru de onoare, a îngropat  opoziția (care, oricum, se odihnea în pace): „Acum un an, în decembrie, noi am primit în dar o țară”.  Bogdaproste, să fie primită!
 

×
Inchide