Ce credeți despre acest cuplu de lesbiene? La 11 ani, copilul lor face tratament pentru schimbare de sex

Redactor:
Mădălina Chițu
Pentru un băiețel de 11 ani, procesul de transformare a început în urmă cu 5 ani, el având susținerea părinților - un cuplu de lesbiene

Un băiețel de 11 ani din San Francisco urmează de 5 ani un tratament hormonal în vederea schimbării sexului și are susținerea părinților săi, un cuplu de lesbiene. Femeile pretind că e mai bine pentru copil ca schimbarea de sex să se petreacă în adolescență și își susțin public decizia.

Thomas Lobel, care acum se numește Tammy, se află într-un tratament hormonal controversat la Berkeley, California, pentru a fi împiedicat să treacă prin pubertate ca băiat.

Pauline Moreno și Debra Lobel, tutorii băiatului care urmează tratamentul de schimbare de sex

Pauline Moreno și Debra Lobel, părinții băiatului spun că majoritatea copiilor care se confruntă cu probleme de identitate nu sunt susținuți de persoanele apropiate, fapt ce crește considerabil riscul ca aceștia, ajunși la pubertate, să se sinucidă, informează Daily Mail.

Femeile – care formează un cuplu – susțin că primul lucru pe care l-a spus Thomas, la 3 ani, prin semne, atunci când a reușit să comunice, a fost „Sunt o fată”.

Pauline Moreno, Debra Lobel, Tammy și fratele lui mai mare

Potrivit acestora, când avea șapte ani, Thomas a fost tratat de medici pentru auto-mutilare genitală, iar psihiatrii l-au diagnosticat cu deviație de identitate sexuală. Un an mai târziu copilul ar fi început tranziția.

În această vară a început să ia medicamente care îi blochează dezvoltarea hormonală. Acestea îi vor stopa apariția părului pe față, lățirea umerilor și îngroșarea vocii.

Tammy la 8 ani

Apropiații cuplului de lesbiene le-au condamnat pe acestea pentru decizia pe care au luat-o. „Toată lumea era de-a dreptul furioasă. Familia și prietenii ne-au spus că s-ar putea să îi distrugem viața. Cu toate acestea, consider că aceasta este cea mai bună soluație pentru Tammy, în condițiile în care 50% dintre copiii care se confruntă cu probleme de identitate se sinucid atunci când implinesc vârsta de 20 de ani”, se apără Pauline Moreno.

Tammy la 11 ani

Ea a mai zis că primul pas în procesul de schimbare a sexului l-a reprezentat vestimentața. Astfel, i-au permis copilului să își aleagă ce haine îi plac, respectiv cele de fată. Familia trăiește în Bay Area, o zonă metropolitană din San Francisco. „Tammy urmează în prezent o terapie medicamentoasă care îi blochează dezvoltarea hormonilor sexuali masculini și un tratament psihologic”, a mai spus Moreno.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide