• Publicat:
Sănătate

Asociația „Dăruiește viață”: Habarniști și cercetați penal stau în fruntea sistemului de sănătate. Domnule Teodorovici și doamnă Pintea, ați fost premiați

Asociația „Dăruiește viață”:  Habarniști și cercetați penal stau în fruntea sistemului de sănătate. Domnule Teodorovici și doamnă Pintea, ați fost premiați
Vicepreședintele asociației „Dăruiește viață", Oana Gheorghiu a povestit pe Facebook că după ce a procurat din străinătate tratamentul ncesar pentru copiii bolnavi de cancer, a constatat cu stupoare că statul român, nu numai că nu oferă astfel de facilități ba chiar extrage un TVA de 9%: „Absurd este un cuvânt prea mic pentru ce trăim", a declarat Oana Gheorghiu.

Oana Gheorgiu a postat pe facebook un mesaj adresat în primul rând Ministrului Finanțelor și Ministrului Sănătății în care condamnă „incompetența” românească. 

„Domnule Eugen Teodorovici și doamnă Pintea Sorina, azi ați fost premiați, căci azi am plătit statului român TVA. Pentru ce credeți? Pentru medicamente oncologice, achiziționate din Austria și Ungaria. E normal, incompetența trebuie premiată, căci doar trăim în țara în care habarniști și cercetați penal stau în fruntea sistemului de sănătate”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Vicepreședintele asociației „Dăruiește viață” a povestit cum statul român nu oferă tratamentul necesar bolnavilor de cancer.

„Pe scurt, ministerul sănătății și instituțiile din subordinea sa nu sunt în stare să asigure întregul tratament necesar copiilor bolnavi de cancer. Noi îl procurăm din afara țării, iar pentru aceste activități subversive și rău voitoare achităm statului român TVA 9%. Mulțumim din inimă statului român pentru oportunitate, absurd e un cuvânt prea mic pentru ce trăim”, a declarat Oana Gheorghiu pe Facebook.

 

Inchide