ASIA EXPRESS. Va fi nuntă mare în showbizul românesc. A cerut-o de căsătorie în direct la tv! FOTO & VIDEO

Redactor:
Gandul
ASIA EXPRESS. Va fi nuntă mare în showbizul românesc. A cerut-o de căsătorie în direct la tv! FOTO & VIDEO
ASIA EXPRESS. Va fi nuntă mare în showbizul românesc. A cerut-o de căsătorie în direct la tv! / Sursa foto: playtech.ro

Formează un cuplu de trei ani, dar până acum nu și-au pus problema unei oficializări a relației lor. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar Ștefania și Speak se pregătesc de nuntă, după ce îndrăgitul artist și-a cerut iubita în căsătorie.

Și nu a făcut-o oricum, ci la televizor, cu mii de telespectatori martori! Speak a ales cel mai bun moment de la Asia Express pentru a-i oferi un inel Ștefaniei!

Prilejul s-a ivit la ediția de marți, 14 aprilie, difuzată de Antena 1. Cei doi iubiți, dar și concurenți la Asia Express, au fost protagoniștii zilei. De față cu Gina Pistol, Speak a surprins-o pe Ștefania așezându-se în genunchi și oferindu-oi inelul de logodnă. „Trebuie să fie unică treaba asta. Vrei să fii soția mea?”, a putut spune Speak, cuprins și el de emoții. Răspunsul Ștefaniei a fost, evident, cel așteptat, mai ales că relația lor este printre cele mai solide din lumea vedetelor.

Moment emotionant la Asia Express: Speak o cere in casatorie pe Ștefania. Sursa foto: https://www.facebook.com/asiaexpressromania/

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania, având lacrimi în ochi.

De emoție, a plâns și Gina Pistol, iar în culise colegii s-au bucurat pentru Speak și Ștefania și le-au urat celor doi „Casă de Piatră”. „Bravo, Speak! Cel mai frumos gest”, a spus Răzvan Fodor. La fel de sincer a fost și Radu: „Mă bucur pentru ei. Chiar se potrivesc și se vede asta. Se înțeleg din priviri”.

Inchide