• Publicat:
  • Actualizat:
Showbiz

VIDEO Cântăreaţa Katy Perry a leșinat din cauza unei scurgeri de gaze în timpul unei emisiuni TV / Ce au făcut pompierii a amuzat pe toată lumea

VIDEO Cântăreaţa Katy Perry a leșinat din cauza unei scurgeri de gaze în timpul unei emisiuni TV / Ce au făcut pompierii a amuzat pe toată lumea

Cântăreaţa americană Katy Perry a leşinat din cauza unei scurgeri de gaze în timpul audiţiilor pentru emisiunea „American Idol”. Câteva imagini din timpul filmărilor au fost difuzate în exclusivitate de People. Pompierii chemaţi la faţa locului şi-au încercat ulterior norocul la audiţii.

Imagini cu incidentul, care a avut loc în timpul unor audiţii organizate în Sunriver, Oregon, vor fi difuzate în episodul de duminică al emisiunii „American Idol”.

Platforma People a prezentat în exclusivitate un clip video din culise, pentru promovarea emisiunii. În timp ce se pregătesc să asculte un grup de concurenţi, juraţii emisiunii îşi dau seama că ceva este în neregulă.

„Simţiţi miros de gaz? Este destul de puternic”, spune Katy Perry.

„Simţim miros de propan”, spune cântăreţul Luke Bryan, vorbind cu producătorii emisiunii.

„Mă doar uşor capul din cauza asta”, adaugă Perry, în timp ce se ridică să părăsească studioul, care este evacuat.

Clipul mai arată echipele de pompieri şi medici sosiţi la faţa locului, unii remarcând că mirosul se poate simţi de afară.

„Nu este o glumă, chiar este o scurgere de gaz”, confirmă Bryan.

„Nu mă simt bine”, spune Perry, ieşită afară, după care leşină.

Fanii trebuie să aştepte până duminică pentru a vedea detaliile, dar, în noiembrie 2019, când a avut loc incidentul, Departamentul de pompieri din Sunriver a difuzat imagini cu juraţii după ce s-a rezolvat problema. Scurgerea de gaze a avut loc în bucătăria hotelului unde se filma emisiunea.

Pompierii şi-au încercat norocul apoi cântând piesa lui Lionel Richie „All Night Long” şi au pozat cu juraţii, inclusiv cu Perry, care părea că se simte bine.

Versiunea americană a emisiunii concurs „American Idol” este difuzată de televiziunea ABC.

După ce au intervenit pompierii la locul incidentului și s-au asigurat că toată lumea e în siguranță, aceștia și-au încercat norocul și au urcat pe scenă unde au cântat în fața juriului cât de bine au putut.

Sunriver Fire Department Brings the Heat on American Idol

American Idol auditions were briefly interrupted in the Great Hall at Sunriver Resort due to a problem in the kitchen. After firefighters made sure everyone was safe, they took their shot with the judges singing a Lionel Richie tune.No word if they made it to Hollywood.

Publicată de Central Oregon Daily News pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Foto: Katy Perry / Facebook

Inchide