CUPLU. Meghan Markle și Prințul Harry, în culmea fericirii. Ce motiv de bucurie le-a dat micuțul Archie

CUPLU. Meghan Markle și Prințul Harry, în culmea fericirii. Ce motiv de bucurie le-a dat micuțul Archie
CUPLU. Meghan Markle și Prințul Harry, în culmea fericirii. Ce motiv de bucurie le-a dat micuțul Archie / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 09/06/2020, 09:52

Meghan Markle și Prințul Harry au toate motivele să se bucure. Micuțul Archie crește frumos, iar recent a adus veselie în casă rostind primele sale cuvinte. După ce au renunțat la titlurile regale, Meghan și Harry încearcă să ducă o viață normală, departe de Londra și agitația de la Palatul Buckingham.

Cei doi s-au stabilit mai întâi în Canada, însă de curând au ajuns pe Coasta de Vest a Americii, în Los Angeles, metropolă însorită și un loc perfect în care să-și crească sănătos copilul.

Archie a rostit primele cuvinte

De când nu mai sunt sub paza și protecția Casei Regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry evită să mai publice pe rețelele de socializare fotografii cu fiul lor, însă ultima ispravă a lui Archie nu putea fi trecută sub tăcere.

Conform cheatsheet.com, care citează surse apropiate familiei, Archie a rostit primele lui patru cuvinte, aducând încă o dată veselie printre cei din jur. „Mama”, „tata”, „carte” și „câine” sunt cuvintele pe care le-au auzit Meghan și Harry.

Care sunt jucăriile preferate ale micuțului Archie

La vârsta de un an, Archie de Sussex crește frumos, este extrem de energic și vesel și are deja patru dințișori. Bebelușul adoră cărțile de povești, dar îi place și să se joace de-a v-ați ascunselea și să asambleze piesele de Lego.

Printre altele, apropiații cuplului remarcă faptul că micuțul Archie are deja trăsăturile fizice ale tatălui său, de la care a moștenit părul roșcat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase