Madonna, acuzată că i-a furat identitatea unei tinere din Australia. Reacția incredibilă a reginei muzicii pop (Galerie FOTO)

Madonna, acuzată că i-a furat identitatea unei tinere din Australia. Reacția incredibilă a reginei muzicii pop (Galerie FOTO)
Madonna, acuzată că i-a furat identitatea unei tinere din Australia. Reacția incredibilă a reginei muzicii pop / Sursa FOTO: Instagram
Publicat: 04/07/2021, 16:26

Gafă sau furt intenționat? Madonna este acuzată că s-a folosit de trupul unei tinere pentru a-şi promova albumul „Rebel Heart”. Povestea este una incredibilă și datează din 2015, când regina muzicii pop a postat pe Instagram o fotografie cu ea purtând o fustă scurtă şi un tricou cu Joy Division, legendară trupă britanică.

Toate bune și frumoase dacă în poza respectivă nu ar fi fost trupul unei fete din Australia. Și astfel s-a declanșat scandalul, căci tânăra respectivă și-a dat seama că imaginea sa a fost folosită de Madonna. Sau de echipa ei, fără știrea artistei, în cel mai bun caz.

Madonna nici nu s-a sinchisit să șteargă fotografia de pe Instagram

Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, Madonna nici măcar nu s-a sinchisit să șteargă fotografia de pe Instagram, scrie BuzzFead. Asta, deși supervedeta muzicii pop este acuzată că a editat poza unei fete din Australia punându-și chipul ei peste trupul tinerei.

Amelie Goldie a reacționat cu un video postat pe TikTok, făcând publică toată povestea. „Am încercat să o contactez pe Madonna prin Instagram de două ori, dar nu am primit niciun răspuns. Acum câțiva ani, regina Madonna mi-a folosit fotografia pe propriul ei Instagram, cu faţa ei «photoshoppată» peste trupul meu. Acesta este cel mai mişto/ciudat/amuzant lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a povestit Amelie Goldie pe TikTok.

Fotografia este în continuare pe profilul artistei. Madonna nici măcar nu și-a rugat echipa să șteargă postarea respectivă, asta deși fanii i-au atras atenția în comentarii că a furat identitatea altcuiva pentru a-și promova albumul Rebel Heart.