Mircea Badea, cu ochiul umflat la tv! Cine l-a făcut KO

Redactor:
Marius Olaru
Mircea Badea, cu ochiul umflat la tv! Cine l-a făcut KO
Mircea Badea, cu ochiul umflat la tv! Cine l-a făcut KO / Sursa FOTO: https://www.antena3.ro

Mircea Badea a apărut cu ochiul umflat la televizor, spre mirarea colegilor, dar mai ales a telespectatorilor. Și fiindcă s-a tot săturat să răspundă fiecăruia la întrebarea „Dar ce ai pățit la ochi”, cunoscutul realizator al emisiunii „În gura presei” a ales să povestească ce i s-a întâmplat.

În timpul programului de duminică seară, Badea a dezvăluit cum a fost făcut KO pe când deja se afla în lumea viselor.

„În timp ce dormeam, în timpul somnului, un păianjen, cred, m-a mușcat exact de aici, de ochi. Bun, poate mă transform în Omul Păianjen… E în regulă și asta! Dar vă spuneam de ce am un ochi așa. Mă întreba cineva «Dar ce ai pățit la ochi?». M-a mușcat un păianjen, cred. Nu avea cum să fie țânțar, pentru că am avut ochiul atâta toată ziua și cu greu am putut să văd ceva mai pe seară”, a povestit Badea, care a dat asigurări că, între timp s-a rezolvat „problema cu ochiul”.

Mircea Badea este propriul frizer

Altfel, în plină pandemie de Covid-19, Mircea Badea a ales să fie un cetățean responsabil și un model pentru cei care îl urmăresc seară de seară la Antena 3. Fiindcă ține cont de recomandările specialiștilor din sănătate, Mircea Badea a ales să se tundă singur, acasă, evitând deplasările în saloanele de frizerie.

„Cu tunsoarea din cap? M-am tuns singur, în baie, cu mașina pe la spate, în sfârșit. Singur, pe izolare. Eu sunt pe responsabilitate”, a mai spus Mircea Badea, duminică, la „În gura presei”, pe Antena 3.

Inchide