MONDEN. Șoc în showbizul din România. S-au despărțit chiar înainte de nuntă!

Redactor:
Gandul
MONDEN. Șoc în showbizul din România. S-au despărțit chiar înainte de nuntă!
MONDEN. Șoc în showbizul din România. S-au despărțit chiar înainte de nuntă! / Sursa FOTO: fbcdn.net

Vestea care a întristat lumea showbizului din România: jucătoarea de tenis Ana Bogdan s-a despărțit de Norris Măgeanu, după o relație care părea că se va finaliza cu un drum la altar.

N-a fost acolo, ci la „notar”, căci Ana și Norris au pus capăt poveștii lor de iubire. Au fost împreună trei ani, unii vorbeau chiar despre o nuntă, însă în loc de petrecere s-a lăsat o tăcere  cruntă peste viețile celor doi.

La 27 de ani, Ana Bogdan este din nou singură. Și-a dat jos de pe deget și inelul de logodnă și a șters de pe conturile de socializare toate pozele cu fostul ei logodnic. La rândul lui, Norris Măgeanu și-a actualizat statutul pe Facebook în „singur”, informează RTV.

„Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten al meu, tovarăș de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soț”, scria Ana Bogdan pe Facebook cu trei ani în urmă.

Norris Mageanu (44 de ani) este unul dintre cei mai mari „vânători” din lumea mondenă a României. Are o fetiță din relația cu vedeta de televiziune Corina Dănilă și a mai fost împreună cu Lorena Menghia, sora fotomodelului Catrinel Menghia, și Mădălina Nicolescu, fiica politicianului Constantin Nicolescu.

Inchide