(P) INNA, Acum e de neprețuit: Sper ca cei care vor câștiga sesiuni cu mine să ajungă să iubească muzica cel puțin la fel de mult ca mine

(P) INNA, Acum e de neprețuit: Sper ca cei care vor câștiga sesiuni cu mine să ajungă să iubească muzica cel puțin la fel de mult ca mine
Publicat: 07/06/2021, 12:08
Actualizat: 07/06/2021, 15:33

În ultimul an, odată cu adaptarea la noul normal, la regulile și limitările apărute, oamenii și-au pus planurile în așteptare. În această perioadă, ne-am tot spus că vom face o mulțime de lucruri după ce se termină pandemia, că ne vom relua planurile mai încolo. Dar adevărul e ca nu știm cât va mai dura și cum se vor așeza lucrurile în continuare. Așa că Mastercard îi îndeamnă pe oameni să nu mai aștepte, ci să își urmeze ACUM planurile de dezvoltare personală și profesională – nu mâine, nu săptămâna viitoare, nu la toamnă; să profite de oportunitățile pe care le au în prezent, să își creeze și să se bucure de momente și experiențe priceless, pentru că „ACUM e de Neprețuit”.

Aceasta este noua campanie Mastercard, care oferă peste 10.000 de premii: de la marele premiu, o mașină Tesla model 3, la premii săptămânale (iPhone 12 Pro, Apple Watch 6 și AirPods Pro) sau bi-săptămânale (camere GoPro Hero 9, boxe smart Bang & Olufsen Beoplay P6) și, zilnic, sesiuni de mentorat cu acces exclusiv pentru câștigători, pentru dezvoltare personală și profesională, alături de patru experți care și-au transformat pasiunile în cariere de succes. INNA este imaginea campaniei și mentorul în materie de muzică și showbiz; Chef Sorin Bontea prezintă sesiunile dedicate secretelor gastronomiei; Omid Ghannadi este expertul pe teme de design interior; iar George Buhnici asigură sesiunile pe  teme de public speaking. Pentru a câștiga premiile, plătește cu Mastercard oriunde în România, până pe 15 iulie, și înscrie valoarea tranzacției prin SMS, la numărul 3725, sau pe platforma dedicată www.mastercard.ro/participare.

INNA a vorbit cu Gandul.ro despre sesiunile de mentorat pe care le-a creat pentru campanie, precum și despre propriile planuri în perioada următoare și ce înseamnă pentru ea „acum”:

Mastercard a lansat recent campania „Acum e de Neprețuit”. Care este povestea campaniei?

INNA: Campania Mastercard îi încurajează pe oameni să se bucure de viață, să își reia pasiunile sau să își descopere altele noi, să nu își mai pună planurile pe hold, să trăiască momente de neprețuit care să le facă zilele mai senine. Și cam acestea sunt și principiile după care mă ghidez și pe care le aplic în viața mea de zi cu zi, dar și în carieră.

De ce ai ales să fii ambasadorul campaniei? Ce contează cel mai mult pentru tine atunci când alegi să colaborezi cu un brand?

INNA: Simt că mesajul campaniei mi se potrivește foarte bine, aleg să trăiesc totul intens și să nu ratez momente importante din viața mea, aleg mereu să trăiesc clipa și să mă bucur de tot ce au să îmi ofere locuri, oameni, experiențe. Spun mereu „da” provocărilor noi, lucrurilor care aduc fericire și intensitate în viața mea.

Un factor important pentru mine în colaborarea cu un brand este să avem valori comune și să avem o viziune care să contureze frumos mesajele pe care vrem să le transmitem împreună.

Campania include sesiuni de mentorat la care câștigătorii vor avea acces exclusiv, iar tu ești și unul dintre cei 4 mentori. Care sunt principalele 3 lucruri pe care le vor descoperi consumatorii care vor viziona sesiunile de mentorat cu tine?

INNA: Mă bucur să fiu mentor în această campanie și sper ca cei care vor câștiga sesiuni cu mine să ajungă să iubească muzica cel puțin la fel de mult ca mine, să simtă că le aduce fericire în fiecare zi, să aprecieze și mai mult procesul artistic al creării unei piese, să se simtă mai aproape de universul industriei muzicale.

Îmi propun să fie sesiuni relaxante, cool și abia aștept să ne distrăm împreună!

Tu cum plătești pentru cumpărături? Cu card / cu telefonul /cash? Care este ultimul lucru pe care l-ai cumpărat (azi)?

INNA: Tot timpul plătesc cu cardul, îmi este mult mai la îndemână și m-am obișnuit așa, pentru că, mai ales înainte, călătoream foarte mult și era mult mai simplu așa.

Ultimele două lucruri pe care le-am cumpărat azi: am făcut o comandă online de haine pentru viitoarele mele ședințe foto și videoclipuri pe care le pregătesc și mi-am luat o cafea în drum spre studio.

Ce planuri are INNA acum?

INNA: Pregătesc un nou album, petrec mult timp în studio, fac multe ședințe foto, videoclipuri. Iar când sunt puțin liberă, călătoresc!

Muzica este cea care mă face să mă simt fericită și am decis acum mulți ani că am de gând să îmi împart fericirea cu toți cei care iubesc muzica. Sunt și momente în care poate nu am cea mai bună zi și atunci știu că muzica e bucuria. Și de multe ori, chiar și din stările mai puțin bune, dar și din momentele de trăiri intense, aleg să creez povești frumoase, așa că de aceea, sunt de multe ori în studio alături de colegii mei producători și lucrăm la piese noi.

Cum îi sfătuiești pe ceilalți să se bucure de prezent?

INNA: Îi îndemn să își urmeze visurile, pasiunile, să creadă în propriile puteri, să își țină aproape oamenii dragi și inspiraționali.

Pentru mine, încrederea în propriile puteri, încrederea pe care o primeam din partea oamenilor importanți din viața mea, energia pusă 100% în ceea ce fac, pasiunea care să stea la baza tuturor acțiunilor sunt ingrediente esențiale care m-au adus până aici și care mă țin în fiecare zi motivată, fericită, încrezătoare.

Și mai cred că este important să ne bucurăm de prezent făcând tot mai mult din ceea ce ne face plăcere și ne face fericiți, chiar dacă sunt lucruri mai mici (cum ar fi pentru mine să mă dau cu skateboard-ul) sau mai mari (să merg pentru prima dată într-o țară în care nu am mai ajuns până acum sau să fac o surpriză unei persoane apropiate).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial