• Publicat:
Showbiz

Răzvan Babană, concurentul care putea cumpăra toată echipa „Chefi la cuțite”. „La 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon”

Răzvan Babană, concurentul care putea cumpăra toată echipa „Chefi la cuțite”. „La 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon”
Unul dintre cei mai interesanți români din showbiz este Răzvan Babană, devenit un nume cunoscut odată cu participarea la emisiunea „Chefi la cuțite". Are bani, faimă și prieteni, dar spune că nu averea e importantă, ci mintea sa, capabilă să se descurce în orice situație.

Înainte de toate, Răzvan Babană ține să precizeze că el este și în viața de zi cu zi la fel cum l-a văzut toată România la televizor. Adică direct, spontan, curajos, cu tupeu. Când are musafiri, îi place să-i primească în casa bunicilor, care îi este și cea mai dragă fiindcă acolo a copilărit.

În adolescență, Răzvan Babană avea părul lung și cercel în ureche. Era un rebel încă de la 14 ani, dar asta nu l-a împiedicat să conștientizeze importanța banului. „La 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon”, spune cu mândrie fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

Locuiește în lux și investește mare parte din câștig în propria persoană. Pentru  Babană, felul în care arată contează cel mai mult, iar dressingul este o dovadă în acest sens. Cea mai prețioasă piesă din colecția aflată în garderoba sa este o pereche de pantofi din piele de pisică de mare, achiziționată undeva la peste 1.000 de euro.

Răzvan Babană câștigă cei mai mulți bani din organizarea de evenimente exclusiviste, având în acest sens un spațiu special amenajat. Nu vorbește despre sume, dar spune că până și în cel mai slab weekend al său tot a câștigat în jur de 7.000 de lei.

Inchide