Ce a pățit un român după ce a FURAT 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania, dar și-a uitat portofelul la locul faptei

Ce a pățit un român după ce a FURAT 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania, dar și-a uitat portofelul la locul faptei
Ce a pățit un român după ce a furat 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania
Publicat: 30/03/2023, 08:27

Hoț cu ghinion sau total nepregătit? Un român a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Germania după ce s-a făcut de râs în timpul unui jaf.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a „lovit” apartamentul unei bătrâne, dar în graba să fure și-a uitat portofelul la locul faptei.

S-a întors la locul faptei după buletin

Sâmbătă, 25 martie 2023, a fost o zi cu ghinion pentru el, una pe care nu o va uita prea curând. În Chemnitz, pe Kaßbergstraße, românul a crezut că știe victima perfectă, o femeie în vârstă de 91 de ani, care locuia singură.

A sunat la ușa casei și, sub pretextul că strânge bani pentru o cauză nobilă, i-a cerut bătrânei să facă o donație. Când femeia i-a spus că merge să își ia portofelul, bărbatul a împins-o în apartament și i-a furat, la repezeală, 50 de euro. În graba și disperarea să fugă, și-a uitat cartea de identitate la bătrână, așa că după câteva minute s-a întors la locul faptei, ca să-și recupereze buletinul.

L-a recuperat, dar direct din mâinile polițiștilor care deja erau acolo. Degeaba a încercat românul să fugă, oamenii legii l-au imobilizat rapid, descoperind asupra sa la percheziția corporală și un cuțit.

Prezentat luni, 27 martie, unui judecător, hoțul a primit mandat de arestare pe 30 de zile, iar acum se află plasat într-o unitate de corecție, scrie ziarulromanesc.de.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase