Ce mega-țeapă și-a luat un turist român în Thassos, după ce i-a venit nota de plată la terasă. Chelnerii greci i-au cerut „taxă de pahar” și „taxă de capac”

Ce mega-țeapă și-a luat un turist român în Thassos, după ce i-a venit nota de plată la terasă. Chelnerii greci i-au cerut taxă de pahar și taxă de capac
SURSA FOTO: Facebook
Publicat: 28/06/2022, 11:48

Turiștii românii își publice experiențele neplăcute pe grupurile de călătorie.

„Dacă vedeți pe undeva 0.05 cenți și nu știți ce e, să știți că e taxa de pahar și taxa de capac. Eu până azi nu am mai văzut 🙂”, a scris, zilele trecute, un turist român aflat în Thassos.

Românul și-a împărtășit experiența, pentru a-și ajuta conaționalii, în scop informativ, pe un forum, un grup public pe Facebook, dedicat zonei Thassos.

Aici sunt multe ponturi și alte informații publicate de români, pentru care Grecia se află în continuare în topul destinațiilor de vacanță.

Tot pe acest forum a scris un alt român zilele trecute despre tarifele la șezlong. „Acum la Marble beach… Aveți o băutura în banii ăstia.☀️”, a scris, zilele trecute, un turist român aflat pe o plajă din stațiunea grecească Thassos. Tariful afișat de operatorul plajei era de 12,5 euro, care, la un curs rotungit, înseamnă 62,5 lei..

„Mai ieftin ca la Mamaia”, a comentat unul dintre urmăritorii acestei pagini.

Bugetul unui sejur pe litoral include și tarifele de închiriere pentru un șezlong, pentru cei care nu vor sau nu au unde să își întindă un cearceaf.

Cheltuiala cu închirierea unui șezlong sau baldachin la litoralul românesc variază, zilnic, între 20 şi 200 de lei, în funcție de stațiuni.