Nu se așteptau la așa ceva! Ce a găsit un cuplu într-un hotel de doar 2 stele din Mamaia

Nu se așteptau la așa ceva! Ce a găsit un cuplu într-un hotel de doar 2 stele din Mamaia
SURSA FOTO: Facebook
Publicat: 11/08/2022, 11:14
Actualizat: 11/08/2022, 11:16

O turistă care și-a petrecut vacanța la mare într-un hotel de doar două stele din Mamaia se declară chiar mulțumită de condiții, ceea ce nu s-a întâmplat mereu nici la complexuri bine cotate de pe litoralul românesc.

Condițiile de cazare în hotelul de numai două stele de pe litoralul românesc nu au fost dezamăgitoare pentru turista care a ales să recomande unitatea pe un grup de pe Facebook dedicat recenziilor în domeniul HoReCa.

Turista detaliază serviciile de care a beneficiat și admite că, la punte slabe, este disponibilitatea locurilor de parcare, una dintre minusurile stațiunii Mamaia.

Ea spune că a ales acest hotel pentru că știa sigur că până în zona lui este plajă nelărgită, acesta fiind criteriul cel mai important când am căutat cazarea.

Cum arată camera

„Hotelul este de 2 stele (bănuiesc că din cauza faptului că are camerele mici), însă are notă 8.8 pe Booking, notă mare pe care chiar și-o merită. Hotelul e curat, are lift, în toate camerele există AC, televizor, uscător de par, balcon cu scaune, măsuță și chiar sârmă de întins prosoapele, frigider. Ni s-a făcut curat în fiecare zi în camera și s-au schimbat prosoapele folosite, iar la 2 zile s-a schimbat și lenjeria de pat (prosoapele și lenjeria erau imaculate)”, spune ea.

SURSA FOTO: Facebook

Micul dejun a fost inclus, tip bufet suedez clasic (mezeluri, brânză, cașcaval, ouă, măsline, chec, suc, cafea etc) și chiar a fost bun, mâncarea a fost de calitate și, contra cost, se poate servi prânzul până la ora 15 la restaurantul hotelului care are și terasă., iar personalul a fost foarte drăguț și ospitalier.

„Un minus pentru acest hotel ar fi parcarea. Într-adevăr sunt doar câteva locuri în fața hotelului, în spate este o parcare mare dar e cu plată și oamenii nu prea se înghesuie acolo. Cei de la recepție ne-au sfătuit să parcam peste drum de Bulevardul Mamaia, unde știau ei că sunt niște locuri fără plata și a fost ok”, a spus ea, pe grupul de pe Facebook.