STUPEFIANT. Locul din România, unde exemplarele de declarații pe propria răspundere, lăsate de un primar în magazine, se vând cu un leu

Redactor:
Redacția Gândul
STUPEFIANT. Locul din România, unde exemplarele de declarații pe propria răspundere, lăsate de un primar în magazine, se vând cu un leu

În localitatea Broșteni, din județul Vrancea, exemplerare de declarații pe propria răspundere, pe care primarul le-a lăsat în magazine se vând cu un leu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că a fost informat că declarațiile lăsate la magazinele din comună se vând cu un leu. Primarul face un apel la responsabilitate și îi roagă pe oamenii să nu facă speculă.

„Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți respnsabili, să nu le vindeți intre voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog sa ma anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.
Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la cateva zile.
După cum bănuiesc ca ati aflat, la Spitalul Militar Focșani, din 57 cadre medicale testate, 41 sunt infectate cu virusul. Nu ne permitem să ne îmbolnăvim atât timp cât și spitalul este infectat, nu sunt suficiente cadre ce ne pot trata, iar virusul, dacă ne luăm după teste, este printre noi.
In comuna noastră sunt multe persoane în vârstă și sunt cele mai firave în fața bolii.
Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă.
Stați în casă dacă vă pasă de cei de langa voi: vecini, prieteni, rude, consateni, bătrâni, bolnavi, copii!”, a scris edilul pe Facebook.

Inchide