VIDEO | Imagini șocante în Iași: O fetiță a fost obligată de prieteni să se uite cum aceștia au ucis un pui de pasăre, apoi au jucat fotbal cu el

VIDEO | Imagini șocante în Iași: O fetiță a fost obligată de prieteni să se uite cum aceștia au ucis un pui de pasăre, apoi au jucat fotbal cu el
O fetiță a fost obligată de prieteni să privească cum aceștia au ucis un pui de pasără. Sursă foto: Ziarul de Iași
Publicat: 12/06/2021, 12:08
Actualizat: 15/06/2021, 12:48

O fetiță din Iași a fost traumatizată de prietenii cu care ieșise să se joace în fața blocului. Aceștia au ucis un pui de pasăre, apoi au jucat fotbal cu cadavrul, forțând-o pe copila de nici 10 ani să privească scena.

Imaginile au fost publicate de cotidianul Ziarul de Iași și în clipul video se pot vedea câțiva băieți cu vârste de aproximativ 6-10 ani. Aceștia au ucis puiul de pasăre, apoi s-au „distrat” folosindu-l pe post de minge.

Una dintre prietenele lor de joacă a fost adusă cu forța de ei să asiste la această scenă oribilă. Fetița a început să plângă în hohote și i-a implorat pe prietenii ei să se oprească. Potrivit sursei citate mai sus, în jurul blocului erau și adulți, care nu au avut nicio reacție. Una dintre vecine le-a declarat jurnaliștilor că aceștia au lăsat puiul de pasăre pe jos și apoi au plecat liniștiți.

„Și-a pus mâinile la urechi și a început să plângă”

Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară. Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele «încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace» ale unei fetițe. Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort. Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă. Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor„, a povestit o tânără care locuiește în zonă pentru Ziarul de Iași.

Fetița a încercat să se îndepărteze de prietenii ei, însă a fost trasă permanent de doi băieți spre locul în care puiul de pasăre era mort. Copila și-a pus mâinile la urechi și a început să plângă, pentru a nu mai auzi ce se întâmplă în jur.

Later edit:

Într-un mesaj primit la redacție, I.S. semnalează, după articolul preluat de la Ziarul de Iași, că situația nu a fost așa cum a fost prezentată de publicația locală, care a dat doar declarația unei tinere, fără a face alte verificări, iar imaginile au fost publicate fără acordul părinților:

”Acestă declarație este falsă din toate punctele de vedere: Acea pasăre a fost pasărea lor, un pui de cioară de care cu toții au avut grijă… în grădina fetiței care plângea. Puiul a murit între timp și l-au găsit la gunoi. Deci subliniez era mort deja, da? Băieții, căci erau mai mulți, îl mișcau cu piciorul să vadă dacă într-adevăr este mort, iar fetița era foarte afectată pentru că l-au îngrijit în grădina ei și voia ca băieții să îl lase în pace, să nu îl mai atingă deloc.

Fata sau doamna care a filmat și mințit cu nerușinare, a coborât la gunoi, i-a făcut pe copii criminali… ei i-au spus că era moartă deja… copiii au fost foarte mirați de reacția dnei respective.

Filmarea ulterioară este când băieții și fetele se jucau de fapt… fetița chiar râdea, și fuge de băieți. Despre ce traumă vorbiți dv????”.

I.S. solicită Protecției Copilului să ia măsurile necesare, precizând că pot verifica și le pot lua declarații copiilor. ”Acesti copii sunt buni, se joacă frumos, nu ar face acest gest în nici un caz… Noi părinții nu vom lăsa lucrurile așa, vom face noi cereri, vom merge la poliție, persoana care a filmat va răspunde pt fapta ei cu siguranță!”, mai scrie în mesajul primit la redacție.

Redacția Gândul va verifica situația semnalată și va veni cu precizări despre măsurile decise de autorități în acest caz.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Anna Lesko, apariție interzisă cardiacilor! S-a văzut trupul perfect lucrat prin body
Cele mai bune femei la pat din zodiac. Sunt adevărate zeițe
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Simona Halep sare în apărarea lui Simone Biles, după valul de critici la adresa gimnastei:...
Emisiunea care a dispărut complet din grila Pro TV, deși au lucrat la ea Bobonete...
Zeci de cadavre plutind pe râu. Descoperirea macabră ce aduce în atenţia lumii unul dintre...
Pasta Gun Gum îți salvează mașina. Orice șofer poate să-și repare autoturismul
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Avertisment dur al experților în sănătate: Lumea se va confrunta cu un deficit masiv de...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
Florile lunii august. Ce trebuie să ai în casă sau în curte până la finalul...
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. De multe ori l-a urât, dar...
Rezulatete finale Titularizare 2021. Când se anunţă notele după contestaţii pe Edu.ro pentru educatori, învăţători...
ȘOCUL ANULUI despre Klaus Iohannis! Informația care aruncă în aer scena politică
Legenda din jurul misteriosului Mr. Pink. Cine este, de fapt, fostul iubit al Monicăi Gabor....
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...