4 echipe din Liga 1 au fost depunctate

Redactor:
Claudiu Giurgea
4 echipe din Liga 1 au fost depunctate
CFR Cluj va începe sezonul viitor de Liga 1 cu un handicap de 9 puncte, în timp ce echipele Rapid și ASA Târgu Mureș vor avea la startul campionatului un minus de 6 puncte. Și Petrolul Ploiești a fost depunctată cu 6 puncte. Deciziile nu sunt definitive, putând fi atacate cu recurs.

ASA Tg. Mureș va primi această penalizare din cauza datoriilor pe care le avea înainte de intrarea în insolvență, în timp ce oficialii echipei CFR Cluj au anunțat că au făcut deja recurs la decizia Comisiei de Fond a Sistemului Național de Licențiere.

„Am fost înștiințați în legătură cu această depunctare și am și formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine (joi- n.r.). Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanțe salariale.”, a afirmat Mureșan, pentru Digi Sport.

Rapid nu e sigură încă dacă FRF va aplica sancțiunea de 6 puncte penalizare din acest sezon dictată de FIFA, din cauza unei datorii către Rhema Obed. Giuleștenii susțin că au plătit suna de 56.155,29 euro, dar fotbalistul nu a trimis dovada plății spre forul mondial.

Inchide