Adevărata lovitură pe care Simona Halep a dat-o după ce a învins-o pe Maria Șarapova

Redactor:
Cristina Andrei
Adevărata lovitură pe care Simona Halep a dat-o după ce a învins-o pe Maria Șarapova
În Era Open a tenisului, 46 de jucătoare au câștigat titluri de Mare Șlem, iar dintre acestea, 12 sunt în aceste momente active în circuitul WTA. Prin victoria repurtată marți, Simona Halep și-a asigurat victorii în fața tuturor deținătoarelor de titluri de Mare Șlem cu care s-a întâlnit de mai multe ori în circuit (minim două meciuri). Singura jucătoare cu titlu de Mare Șlem pe care nu a învins-o până acum este Jelena Ostapenko, pe care a întâlnit-o doar în finala de la Roland Garros.
Maria Șarapova a reprezentat, dintr-un anumit punct de vedere, ultima redută necucerită de Simona. Românca a triumfat în fața Serenei de la a patra confruntare directă, însă pentru a sparge garda rusoaicei a avut nevoie de opt partide.
 
Serena Williams – 23 de titluri de Mare Șlem. Simona a învins-o în 2014, la Turneul Campioanelor de la Singapore – 6-0, 6-2, în grupe. Palmaresul complet 1-8. Victoria Simonei a venit la meciul cu numărul patru disputat împotriva Serenei Williams.
 
Venus Williams – 7 titluri de Mare Șlem. Simona a învins-o în 2015, în optimile turneului Premier 5 de la Roma – 6-2, 6-1. Palmaresul complet: 1-3
 
Maria Șarapova – 5 titluri de Mare Șlem. Simona a învins-o în 2017, în optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing – 6-2, 6-2. Palmaresul complet: 1-7
 
VEZI PE PROSPORT.RO PALMARESUL COMPLET AL SIMONEI HALEP
Inchide