• Publicat:
Sport & Mișcare

Ajutor neașteptat pentru medicul lui Dinamo: ”Nu are nicio vină că Ekeng a murit”

Ajutor neașteptat pentru medicul lui Dinamo: ”Nu are nicio vină că Ekeng a murit”
Ca urmare a tragediei cu Patrick Ekeng, Dinamo a decis ca medicul Liviu Bătineanu să nu stea pe bancă la finala Cupei României de marți, cu CFR Cluj.

Ioan Andone i-a luat apărarea lui Bătineanu, pe care nu-l consideră deloc vinovat pentru modul în care a intervenit după ce Ekeng a suferit un stop cardio-respirator la meciul cu Viitorul.

„Eu, dacă eram antrenor, îi spuneam să stea, că a facut orice a depins de el ca să îl salveze pe acest băiat. Și sunt convins că el cunoaște multă meserie. Eu am lucrat cu el, știu că e un om săritor și care cunoaște tot ce trebuie făcut cu jucători de fotbal. Și nu cred că are vreo vină în moartea lui Ekeng”, a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit la 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanța, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră și jumătate, fără succes însă.

Inchide