ATAC dur al lui Mihai Stoica la adresa lui Victor Pițurcă: „coana Vica”, „caricatură tristă”, „conița din Orodel”

Redactor:
Vlad Mironescu
ATAC dur al lui Mihai Stoica la adresa lui Victor Pițurcă: „coana Vica”, „caricatură tristă”, „conița din Orodel”
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a lansat un nou atac dur la adresa antrenorului Victor Pițurcă, miercuri, într-o conferință de presă, oficialul grupării "roș-albastre" numindu-l pe fostul selecționer "coana Vica", "caricatură tristă" sau "conița din Orodel".

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a lansat un nou atacdur la adresa antrenorului Victor Pițurcă, miercuri, într-oconferință de presă, oficialul grupării „roș-albastre” numindu-l pefostul selecționer „coana Vica”, „caricatură tristă” sau „conițadin Orodel”.

„Ce spune coana Vica este un prilej de glume. Coana Vica bosumflatanu face decât să-și arate limitele. A ajuns la menopauză și estefoarte nervoasă. Coana Vica bretonata, nervoasa de la Orodel”, și-aînceput Stoica atacul la adresa lui Pițurcă pe care l-a numit apoi”caricatură tristă”.

Mihai Stoica a continuat că apelative precum „dulceață” și îlatenționează pe fostul selecționer că nu are nicio șansă să ajungăla Steaua din vară: „E o dulceață, arată bine, dacă și-ar mai tăiabretonașul ar fi și mai bine. El tot visează să se întoarcă laSteaua, nu știe el sau ea – îmi dau seama că a avut dreptate MarianIancu, are niște îndeletniciri foarte ascunse… Crede că vine dinvară, dar se înșeală amarnic. Tot eu voi fi aici. El nu vine nicisă-mi aranjeze echipamentul în vestiar pentru că acolo intră doarbărbați”.

Stoica a oferit explicația acestui atac: „Eu fac parte dintr-ofamilie unde capul nu se pleacă. Nimeni nu rămâne fără răspuns.Cine îmi face așa, își primește lecția. Dacă tace el, tac și eu. Euam mai multe cuvinte decât el, mie îmi este mai ușor. O să-și deaseama și Gigi că este un antrenor foarte slab. El face inverstiki-taka, trebuie să întorci terenul ca să atace echipa antrenatăde el”.

Managerul stelist a adăugat că „țața Vica” poate să antreneze laSteaua Orodel sau Mika Aștarak, dând asigurări că „IleanaCosânzeana” nu vine din vară la Steaua, dar nu se va duce nici la oechipă din Liga Campionilor, deoarece „nu știe nici să strănute înaltă limbă”, deși crede că l-a auzit „tușind în engleză”.

În opinia lui Mihai Stoica, Victor Pițurcă nu știe decât douăcuvinte: „perversitate și îmbârligătură”: „Ca să-mi răspundă mie,trebuie să recite mai întâi în fața onglizii, să-și dea bretonuldin față ca să se vadă și să se pregătească. O să plece ca unșobolan în cazinou, cum a făcut toată viața”, și-a încheiat Stoicaatacul.

Florin Radu, [email protected]

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani:...
×
Inchide