Gândul
  • Publicat:
Sport

Becali, dezlănțuit! „Eu i-am zis lui Dan Petrescu să-l facă de râs!” Cum râde patronul FCSB de marea rivală

Becali, dezlănțuit! „Eu i-am zis lui Dan Petrescu să-l facă de râs!” Cum râde patronul FCSB de marea rivală
Învinsă în campionat de Botoșani, scor 1-2, CFR Cluj a pierdut poziția de lider în campionat, iar Gigi Becali râde de ardeleni.

Patronul FCSB este plecat la Muntele Athos, dar nu s-a putut abține să îi ia peste picior pe adversarii de la CFR. El a spus că s-a opus amânării meciului și, mai mult, el a dat pasele de gol la Botoșani, în contextul în care Dan Petrescu și-ar fi dorit amânarea meciului pentru a putea pregăti în liniște meciul decisiv cu Celtic, din Europa League.

„Sunt tare de tot dacă am reușit, de la Muntele Athos, să mă opun amânării meciului Botoșani – CFR Cluj. Și, ca să mai spun una: sunt și mai tare că i-am dat pasa de gol lui Askovski și i-am centrat lui Roman la golul de 2-1. (…) Tot eu am vorbit cu Dan Petrescu și i-am făcut echipa cu mulți jucători U21 ca să fie mai slabi… Eu i-am zis lui Petrescu să-l bage pe Pașcanu și să-l facă de râs și cred că o să vorbesc cu el și înainte de CFR – Astra”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

În continuare, Gigi Becali a spus că la meciul CFR – Astra scorul trebuie să se termine cu egal și arată că meciul cu Celtic nu-l interesează.

„Trebuie să fie 0 – 0 la meciul ăla, iar dacă o da gol CFR-ul atunci o să vorbesc și cu Budescu să egaleze dacă Alibec nu e. În schimb nu mă interesează ce fac ei cu Celtic. Și am dat aceste declarații ironice pentru că la fel au vorbit și ei când au zis că eu m-am opus amânării marelui meci de la Botoșani”, a spus Gigi.

 

Duminică, CFR Cluj a fost înfrântă de FC Botoșani cu scorul de 2-1. Pentru Botoșani au marcat Askovski (minutul 14) și Roman (minutul 71), iar la CFR a înscris Pereira (minutul 21). CFR Cluj se află în acest moment pe locul secund în campionat, cu 38 de puncte, în timp ce FC Botoșani este clasată pe locul 7, cu 29 de puncte.

Inchide