Bianca Andreescu s-a retras de la turneul din Osaka, din cauza unei accidentări la piciorul drept

Redactor:
Alexandru Stanila
Bianca Andreescu s-a retras de la turneul din Osaka, din cauza unei accidentări la piciorul drept
Bianca Andreescu (5 WTA), campioana de la US Open 2019, a decis să se retragă de la turneul de la Osaka (Japonia), programat în perioada 16-22 septembrie, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

„Îmi pare rău să ratez ediția din acest a turneului de la Osaka. Știu că e cel mai important eveniment de tenis feminin din Japonia și sper că voi juca în viitor acolo”, a transmis Andreescu, citată de wtatennis.com.

De asemenea, alte două nume importante de pe tabloul principal feminin au decis să se retragă de la Osaka, din cauza unor accidentări. Este vorba despre Belinda Bencic (10 WTA) și Marketa Vondrousova (22 WTA).

Beneficiarele celor trei retrageri vor fi Alison Riske, Yulia Putintseva și Monica Puig, care vor intra pe tabloul principal. De asemenea, în calificări vor evolua Ayano Shimizu și Leylah Fernandez.

Turneul de la Osaka, dotat cu premii totale în valoare de 823.000 de dolari, debutează pe 16 septembrie și se încheie pe 22 septembrie. Campioana en-titre este Karolina Pliskova.

 

Inchide