Campioană europeană, naționala de tenis de masă a României a fost premiată. Cât plătește MTS pentru o medalie de aur

Redactor:
Denis Șchiopu
Campioană europeană, naționala de tenis de masă a României a fost premiată. Cât plătește MTS pentru o medalie de aur
Mai multe pe gandul.info

Miercuri, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, a avut loc o conferință de presă organizată împreună cu Federația Română de Tenis de Masă pentru a premia medalia de aur obținută de România la Campionatul European.

La eveniment au participat medaliatele cu aur Daniela Dodean, Eliza Samara, Bernadette Szocs, antrenorul Viorel Filimon, președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu și secretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza.

Secretarul de stat Cosmin Butuza a ținut să felicite sportivele pentru performanța obținută și a dat citire mesajului ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca: „Cu mândrie și sinceritate, felicit echipa feminină de tenis de masă, campioane europene și campioanele inimilor noastre. Ați scris istorie cu performanța voastră, ne-ați făcut mândri și ați demonstrat că sunteți o echipă de aur. Aveți un viitor frumos în față, un viitor de campioane și sunt convins că veți mai avea rezultate remarcabile, chiar la nivel mondial.

Felicit Federația Română de Tenis de Masă pentru că are rezultate la toate nivelurile și au început să fie un nume în elita mondială a tenisului de masa. În mine aveți un partener, un sprijin și un fan al tenisului de masă. Voi sprijini fiecare competiție și orice demers care are în centrul preocupărilor pregătirea copiilor și a juniorilor pentru marea performanță. Avem nevoie de campioni, voi dragilor sunteți un exemplu și un model pentru toți. Vă mulțumesc!”.

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit, în septembrie, medalia de aur la Campionatele Europene de la Luxemburg, după ce a învins, în finală, echipa Germaniei, cu scorul de 3-2.

Inchide