Campionatul Mondial Fotbal Rusia Imaginile zilei de 27 iunie 2018

Redactor:
Sorin Bogdan
Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Vezi imaginile zilei de 27 iunie 2018

Eliminarea Germaniei din faza grupelor este cea mai mare surpriză de la Campionatul mondial de fotbal din Rusia. ProSport a urmărit minut cu minut drama din grupa F.

Pentru cine a văzut meciul Coreea de Sud – Germania, rezultatul nu a fost o mare surpriză. Fotbaliștii germani n-au arătat nici una din calitățile care îi făcuseră celebri. Au reușit primul șut pe poartă în minutul 47 (!?!), iar nesiguranța din faza defensivă provocată de eternul gafeur Neuer și-a spus cuvântul. Fără nici un punct până atunci, dar ambițioși și sârguincioși, micuții coreeni au reușit surpriza, marcând în minutul 90+1, la o penibilă bâlbâială a fundașilor germani. Au avut emoții, pentru că tușierul semnlizase o poziție de ofsaid, dar sistemul de arbitraj video VAR a arătat altceva. În cele câteva minute de prelungiri rămase, întreaga echipă germană s-a năpustit sa egaleze, dar degeaba! Neuer a avut și ghinionul unui al doilea gol, marcat pe contraatac de Son Heung-min, în poarta goală.

Naționala Gemrmaniei și-a cerut scuze suporterilor, printr-un mesaj postat pe twitter. „Suntem la fel de dezamăgiți ca voi. Cupa Mondială se organizează o dată la patru ani și așteptam atât de multe de la noi. Ne cerem scuze că nu am jucat ca niște campioni mondiali si – oricât de dureros ar fi – am meritat să fim eliminați.”

Eliminarea istorică a Germaniei a declanșat o reacție în lanț în întreaga lume. Fericiți că au scăpat de nemți, suporterii dintr-un oraș brazilian au organizat funeraliile simbolice ale Mannschaft-ului.

Diferența dintre ediția trecută a turneului final și cea actuală, din punctul de vedere al Germaniei.

Tristețea nemărginită a fanilor germani, cărora nu le vine să creadă că au fost trimiși acasă de Coreea de Sud.

Germania cade victimă „blestemului Cupei Mondiale”. Patrru echipe care au câștigat turneul final au fost eliminate în faza grupelor în ediția următoare.

Suporterii sud-coreeni cer ca jucătorii echipei naționale să fie scutiți de efectuarea serviciului militar obligatoriu, ca răsplată pentru victoria cu Germania.

Vedetele din Coreea de Sud celebrează victoria contra Germaniei.

Suporterii sunt în culmea fericirii.

Cică ar mai fi o speranță pentru suporterii germani: să inverseze culorile drapelului național și să susțină selecționata… Belgiei.

În cealaltă partidă a grupei, Suedia n-a avut nici o problemă să învingă Mexicul cu 3-0 și să se califice în optimi, chiar și fără celebrul Ibrahimovic.

Germania se adaugă Olandei și Italiei, echipe cărora Suedia le-a curmat visele pentru această ediție a Campionatului Mondial.

Clasamentul final al Grupei F este o mare surpriză.

„Am 23 de ani, joc la cel mai mare club din lume, mă antrenez cu Mourinho, joc la naționala Suediei, iar acum concurăm pentru Cupa Mondială,” a declarat fundașul Victor Lindelof. „Sunt convins că nimeni nu crede o asemenea poveste. Mă rog, cu excepția mamei mele. Ea ȘTIE că e adevărat.”

Suporterii mexicani nu mai știu cum să mulțumească jucătorilor coreeni care le-au făcut cadou calificarea în optimi, prin înfrângerea Germaniei.

Este a șaptea ediție consecutivă a unui turneu final la care Mexicul trece de faza grupelor.

Iată ce a pățit un suporter coreean, când s-a întâlnit cu mexicanii.

Brazilia și Elveția s-au calificat fără probleme din grupa E. ProSport a urmărit minut cu minut cele două meciuri.

Sârbii nu au avut mari șanse în fața Braziliei. Chiar dacă n-a marcat, Neymar a executat perfect un corner pentru golul al doilea, din minutul 68.

Câțiva suporteri sârbi s-au luat la bătaie în tribune la meciul cu Brazilia.

Bucurie în Jamaica, pentru că a marcat… Brazilia.

Desigur, a fost bucurie mare și în Brazilia.

Internauții au admirat calitățile de actor ale lui Neymar.

Un copil se bucură de golul Braziliei din meciul cu Serbia.

 

 

Fiesta braziliană după meci, într-o stație a metroului din Moscova.

Celălalt meci al grupei a fost deosebit de spectaculos. Patru goluri, două șuturi în bară și multe alte ocazii. Cu un dram de noroc, fotbaliștii din Costa Rica au scos un punct în fața unor elvețieni relaxați.

Toate echipele prezente la acest turneu final au marcat cel puțin un gol.

Oficial, portarul Sommer este creditat cu autogol pentru această fază.

Suporterii elvețieni strâng bani pentru a plăti amenzile primite de la FIFA de jucătorii naționalei. Xhaka și Shakiri au fost sancționați cu câte 10.000 de franci elvețieni amendă, pentru gesturile din meciul cu Serbia.

Iată și o galerie foto cu cei mai frumoși suporteri:

suporter germania

suporter brazilia

suporter serbia

suporter brazilia

suporter croatia

fotbalist australia

suporter germania

suporter croatia

suporter islanda

suporteri brazilia

suporteri argentina

suporter brazilia

suporter croatia

suporter germania

Foto: Hepta

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide