CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. Twitter nu a funcționat joi, timp de două ore

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. Twitter nu a funcționat joi, timp de două ore
Rețeaua de socializare Twitter nu a funcționat timp de două ore, una dintre cauze fiind CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012.

Rețeaua de socializare Twitter nu a funcționat timp de două ore din cauza unui dublu incident al centrelor de date. Una dintre cauze a fost apropierea CEREMONIEI DE DESCHIDERE a JOCURILOR OLIMPICE LONDRA 2012, scrie MEDIAFAX

„Salut! Se pare că avem o mică întrerupere a Twitter.com. Mulțumim pentru răbdare!”, era mesajul transmis pe pagina de întâmpinare a site-ului rețelei de socializare.

La sfârșitul zilei, vicepreședintele Twitter a transmis către utilizatori: „Centrele de date sunt concepute pentru a fi reduntante: când unul nu funcționează, al doilea devine releu”.

Reprezentantul Twitter a declarat că una dintre cele două cauze ale problemei a fost abundența de mesaje premergătoare JOCURILOR OLIMPICE, astăzi având loc CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012.

„Ceea ce este surprinzător în acest incident, este faptul că cele două sisteme au încetat să funcționeze la puțin timp între ele. Mi-aș dori să pot spune că acest incident este cauzat de Jocurilor Olimpice, sau de «un bug în serie», la fel ca incidentul din iunie, dar de fapt, dubla problemă a infrastructurii noastre a fost cauzată de ambele”, a adăugat vicepreședintele.

Accesul la site-ul rețelei de socializare a fost dificil între 20.20 și 22.25, orele Românie.

După întreruperea funcționării, mai mulți utilizatori au ironizat incidentul.

În luna iunie, Twitter s-a confruntat cu o întrerupere a funcționării timp de câteva ore. Rețeaua de socializare a motivat acel incident cu „un bug în serie”.

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 are loc în această seară, de la ora 23.00

LONDRA 2012 CEREMONIA DE DESCHIDERE LIVE

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. România, a 20-a participare la JOCURILE OLIMPICE

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

 

Inchide