• Publicat:
  • Actualizat:
Sport

CORONAVIRUS în Italia | Prin ce a trecut Cristi Chivu într-un supermarket din Milano în cea mai neagră zi a Peninsulei în care au murit aproape 800 de oameni – VIDEO

CORONAVIRUS în Italia | Prin ce a trecut Cristi Chivu într-un supermarket din Milano în cea mai neagră zi a Peninsulei în care au murit aproape 800 de oameni – VIDEO
Cum a trăit Cristian Chivu cea mai neagră zi a Italiei, în care au murit aproape 800 de persoane din cauza noului coronavirus

Cristi Chivu, în vâsrtă de 39 de ani, a așteptat timp de cinci ore să intre într-un supermarket din Milano, în ziua în care în Italia și-au pierdut viața 793 de persoane din cauza COVID-19, după ce, în urmă cu câteva zile, le spunea oamenilor „Stați dracu’ în case!”.

Situația din Peninsula Italică este una extrem de dificlă, în ultimele zile murind sute de oameni.

Fostul tricolor, acum antrenor la grupele de juniori ale lui Inter Milano, e blocat în Italia și încearcă să depășească alături de familie situația dramatică din țara în care locuiește.

Cum respectă italienii restricțiile impuse de autorități

Soția sa, Adelina, a postat un clip pe Instagram, în care se observă cum italienii păstrează distanța și așteaptă la o coadă uriașă să intre la cumpărături.

„Cristi Chivu a fost la supermarket azi… timp de cinci ore! Stați în casă!”, a fost mesajul transmis de soția fostului internațional.

În urmă cu câteva zile, Cristi Chivu le transmitea oamenilor să nu se mai creadă atotștiutori și să nu mai considere că de ei nu se poate atinge noul coronavirus, pentru că nu este deloc așa.

„Este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau mai știu eu ce și că dacă beau o țuică dimineața, nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracu’ în case!”, afirma românul.

Videoclipul poate fi vizionat aici.

Inchide