• Publicat:
Sport & Mișcare

Dani Alves a anunțat că s-a despărțit de PSG

Dani Alves a anunțat că s-a despărțit de PSG
Dani Alves a anunțat pe contul lui de Instagram, printr-un mesaj lung, despărțirea de campioana Franței, PSG, după două sezoane petrecute în echipamentul parizienilor.

Fundașul brazilian, care se află acum cu echipa națională în timpul competiției Copa America, a scris:

„Astăzi închid un alt capitol din viața mea, un capitol alcătuit din victorii, din experiență acumulată și evoluție. Vreau să îi mulțumesc familiei PSG pentru că mi-au dat șansa să scriu și eu o pagină din istoria acestui club. Mulțumesc tuturor celor din staff pentru afecțiune, pentru respect și pentru implicare, începând cu prima zi…. Acest club este puțin mai special.

Au fost doi ani în care am încercat să mă reinventez încontinuu pentru a-mi îndeplini misiunea, dar în viața totul are un început, o creștere importantă și un sfârșit, iar acum am ajuns în acel moment.

Îmi cer scuze dacă nu am fost la înălțime în anumite momente, îmi cer scuze dacă uneori am greșit, dar am încercat mereu să dau maximul. Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru clipele petrecute, pentru momentele în care am râs împreună, dar și pentru plictiseala la care am fost supus datorită spiritului vostru. Vă îmbrățișez pe toți și sper că nu vă va fi dor de nebuniile mele”.

Cum arată viitorul fundașului de 36 de ani?

Până în urmă cu câteva zile viitorul lui Dani Aleves era un mister, fundașul declarând:

„Nu știu ce se va întâmpla, totul depinde de ofertele pe care le voi primi. Vreau o echipă care să știe într-adevăr cum să lupte pentru a-și atinge obiectivele”.

Presa din Italia scrie că apărătorul, care a evoluat mai mulți ani în Spania, la Sevilla și Barcelona, un an în Italia la Juventus, iar alți doi în Franța, la PSG, ar putea ajunge în Anglia, în Premier League, la Manchester United.

Inchide